De leukste vacatures: dikke wagen, dik salaris, dikke baan & banendag

DMG

Elke week zetten we de leukste vacatures van de Tilburg.com vacaturebank op een rij. Deze keer lichten we de vacatures uit van DMG, De Mandemakers Groep. DMG is namelijk op zoek naar flink wat personeel en organiseert speciaal daarom een banendag! 

Mandemakers banendag

De Mandemakers Groep zoekt vijftig extra bezorgers voor het bezorgen van meubelen, keukens en sanitair. Dikke wagen, dik salaris, dikke baan. Mandemakers draait er niet omheen: de arbeidsvoorwaarden zijn top! Zo worden overuren als bezorger 150% uitbetaald, heb je geen diploma nodig, krijg je veel vrijheid en afwisseling en word je groot rijbewijs betaald door en in de tijd van DMG.

Voor geïnteresseerden (ook als je interesse hebt in een andere functie dan bezorger) organiseert DMG een banendag om kennis te maken met het bedrijf. Zo wordt er verteld over het werk bij Mandemakers en kun je vragen stellen aan (toekomstige) collega’s binnen verschillenden afdelingen. Daarnaast is er F1 simulator race, een strafschop toernooi, een loterij (je kunt onder meer een stedentrip winnen en festivalkaartjes), rondleiding en krijg je les in een vrachtwagen.

Praktische info

  • Aanmelden: banendag@mandemakers.nl of via de website
  • Toegang: gratis
  • Locatie: Gragtmanstraat 3, Waalwijk
  • Datum: vrijdag 24 mei
  • Tijd: 16.00 – 21.00 uur

Vacatures bij De Mandemakers Groep

DMG is trouwens niet alleen op zoek naar bezorgers. Welke vacatures er momenteel nog meer online staan? Check het hier:

Over DMG

Als je ooit een keuken, nieuwe meubelen of badkamer hebt gekocht ben je waarschijnlijk in een van de winkels geweest. Met ruim 350 winkels en meer dan 30 merken (o.a. Piet Klerkx, Montèl, Keuken Kampioen, Brugman en Sanidirect) zijn ze de grootste woonretailer van Nederland. Werken bij DMG betekent deel uitmaken van een groot ambitieus familiebedrijf. Het bedrijf blijft continue in beweging waardoor er volop kansen, groeimogelijkheden en uitdagingen voor jou als medewerker liggen.

Vacatures in Tilburg

Staat jouw ideale vacature er niet bij? Maar ben je wel op zoek naar een leuke job in Tilburg? Zorg dan dat je je inschrijft voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: