Nieuws

vacatures in Tilburg
Let op! Dit artikel is al 1944 dagen oud en wellicht niet meer relevant

De leukste vacatures in Tilburg deze week

Het weekend zit er op en de werkweek is weer begonnen. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of heb je momenteel eventjes geen werk? Wij zetten iedere maandag een artikel online met daarin een aantal actuele vacatures in de regio Tilburg. Lees snel verder. 

Q-Promotions is een leuk Tilburgs bedrijf en ze zijn op dit moment op zoek naar versterkingen voor het team. Zo zoeken ze nog een accountmanager binnendienst en een chauffeur/logistiek medewerker. Werken op één van de mooiste locaties van Tilburg? Dat kan! Faculty Club is namelijk op zoek naar een zelfstandig werkend kok.

AaBe Fabriek

De AaBe Fabriek is volop in ontwikkeling. Het gebied wordt grondig aangepakt en versterkt met nieuwe winkels. Wil jij deel uitmaken van dit vernieuwde winkelgebied? Leen Bakker zoekt een filiaalmedewerker voor 37 uur per week en aan aantal hulpkrachten.

Media Markt

Misschien wel één van de modernste zaken van de Tilburgse binnenstad en daar kan jij gaan werken. Want Media Markt is op zoek naar kassamedewerkers en verkopers op verschillende afdelingen. Momenteel hebben ze ruim tien vacatures.

De meeste vacatures in de regio Tilburg

Bovenstaande vacatures zijn slechts een kleine greep uit de vacatures die online staan op Tilburg.com. Bekijk snel onze volledige vacaturebank om een geschikte bijbaan en/of droombaan te vinden. Ben jij als bedrijf uit de regio Tilburg op zoek naar personeel en wil je graag vacatures plaatsen op Tilburg.com? Dat kan door je vacatures aan te leveren via dit online formulier.

Schrijf je in voor de vacaturenieuwsbrief

Wil je dagelijkse de laatste vacatures van Tilburg ontvangen? Schrijf je dan in voor de dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Inschrijven is helemaal gratis.

//

Reageer op dit bericht