De leukste vacatures in Tilburg deze week

vacatures in Tilburg

Het weekend zit er weer op en de werkweek is weer begonnen. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of heb je momenteel eventjes geen werk? Wij zetten vanaf nu iedere maandag een artikel online met daarin een aantal actuele vacatures in de regio Tilburg. Lees snel verder. 

Werken in een nieuwe zaak

Onlangs opende ’t Taphuys op de hoek van het Piusplein en de Paleisring. De reacties zijn lovend. Wil jij graag onderdeel uitmaken van dit spiksplinternieuwe concept in het centrum van Tilburg? Ze zijn nog op zoek naar een hulpkok, afwassers en bar- en bedieningsmedewerkers.

Ook in Oisterwijk opent binnenkort een nieuw concept, althans voor de regio Tilburg. Proeflokaal Bregje was al gevestigd in steden als Breda en Rotterdam en zoekt nu ook onze regio op. Je kunt er voor een vriendelijk prijsje (lees €12,50 van maandag t/m woensdag en €14,50 van donderdag t/m zondag) genieten van een 3-gangen keuzemenu. Ze zoeken nog verschillende medewerkers. Van runners tot gastvrouwen en barmedewerkers tot assistent-leidinggevenden.

Werken op evenementen

Werken op de grootste evenementen in heel Europa? Het Tilburgse artlogic is op zoek naar stagehands en evenementmedewerkers voor de opbouw, afbouw en shows van evenementen, producties en concerten. Om een aantal voorbeelden te noemen van evenementen waar medewerkers van artlogic werkzaam zijn geweest: Tomorrowland, Lowlands en het Europees Kampioenschap voetbal.

Marketing & communicatie vacatures

Heb jij een marketing en/of communicatie achtergrond? De Mandemakers Groep is op zoek naar een e-mail marketeer. Wanneer je minimaal een afgeronde MBO-opleiding hebt en een jaar relevante ervaring dan heb jij misschien binnenkort wel een nieuwe baan.

Ben jij al wat verder in je marketingcommunicatie loopbaan en heb jij een HBO of WO opleiding afgerond en inmiddels twee jaar relevante werkervaring? Dan werk jij binnenkort misschien wel bij PauwR in de binnenstad van Tilburg. Zij zijn namelijk op zoek naar een ervaren Digital Display marketeer.

En dan tot slot de leukste vacature van allemaal: wij zijn nog op zoek naar stagiaires op onze internetredactie voor de periode december – juli 2017. Ben jij bezig met een marketing-, communicatie- of journalistieke opleiding en op zoek naar een toffe stageplek? Solliciteer dan direct.

De meeste vacatures in de regio Tilburg

Bovenstaande vacatures zijn slechts een kleine greep uit de vacatures die online staan op Tilburg.com. Bekijk snel onze volledige vacaturebank en om een geschikte bijbaan en/of droombaan te vinden. Ben jij als bedrijf uit de regio Tilburg op zoek naar personeel en wil je graag vacatures plaatsen op Tilburg.com? Dan kan door je vacatures aan te leveren via dit online formulier.

Schrijf je in voor de vacaturenieuwsbrief

Wil je dagelijkse de laatste vacatures van Tilburg ontvangen? Schrijf je dan in voor de dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Inschrijven is helemaal gratis.