De leukste vacatures in Tilburg: finance, sales en marketing/communicatie

vacatures in tilburg

Ben je net afgestudeerd en op zoek naar een gave baan? Of ben je toe aan een nieuwe stap in jouw carrière? Lees dan snel verder! Om de week goed te beginnen hebben we de leukste vacatures in Tilburg voor je op een rijtje gezet. Met deze week vacatures in finance, sales en marketing/communicatie. 

Financiële sector

Repay HRM zoekt een finance consultant

Ben jij analytisch ingesteld? Kun je plannen en organiseren? En heb je eerder werkervaring opgedaan in de financiële sector? Dan is Repay HRM op zoek naar jou! Het jonge dynamische bedrijf, met meer dan dertien locaties in heel Nederland, is op zoek naar een finance consultant. Check hier de vacature.

Meer vacatures in de financiële sector:

Sales

GoudGrijs zoekt een accountmanager onderwijs

Ben je afgestudeerd HBO’er/WO’er, commercieel ingesteld en communicatief sterk? Dan heeft GoudGrijs een leuke baan voor jou. Het bemiddelingsbureau binnen het onderwijs is namelijk op zoek naar een fulltime accountmanager. Wil je meer informatie? Check dan hier de vacature.

Meer vacatures in de sales:

Marketing/communicatie

JohnBeerens.com zoekt een online marketeer – grafisch vormgever

JohnBeerens.com is op zoek naar een creatieve collega om deel uit te maken van het marketingteam. Ben jij goed in grafisch ontwerp, een kei in social media en ben je commercieel ingesteld? Check dan snel de hele vacature!

Meer vacatures in marketing/communicatie:

Vacatures in de regio

Dit is slechts een kleine greep uit de vacatures die op Tilburg.com staan. Ben je benieuwd naar de andere vacatures die op de site staan? Bekijk dan de volledige vacaturebank!

Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en ben je op zoek naar personeel? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site.