De leukste vacatures in Tilburg: HRM, management & horeca

Leukste vacatures

Een nieuwe job vinden is niet altijd even makkelijk. Soms weet je niet waar je moet beginnen en soms zie je door de bomen het bos niet meer. Daarom helpen wij je elke week op weg met de leukste vacatures in Tilburg. Iedere week behandelen wij namelijk een drietal vakgebieden, met deze week de leukste vacatures op het gebied van HRM, management en horeca. Benieuwd naar onze vacaturetips van vorige week? Kijk dan even hier

HRM

Repay HRM zoekt een HR Service Consultant

Repay HRM is voor haar nieuwe hoofdkantoor in Tilburg op zoek naar een HR Service Consultant. Binnen deze functie geef jij advies aan medewerkers en opdrachtgevers en beantwoord je hun vragen met betrekking tot bijvoorbeeld salaris en problemen op de werkvloer. Kortom: jij bent voor hen het eerste aanspreekpunt en het boegbeeld van Repay. Ben je benieuwd wat er nog meer komt kijken bij deze functie? Bekijk dan hier de complete vacature.

Repay HRM zoekt een HR Service Assistant

Naast een HR Service Consultant, is Repay HRM ook op zoek naar een HR Service Assistant voor haar nieuwe hoofdkantoor. Binnen deze functie registreer en verwerk je alle administratieve gegevens van de payroll medewerkers, controleer je contracten en contractverlengingen én ben je bezig met het verwerken van inschrijvingen en mutaties. Benieuwd geworden naar de het bedrijf, de functie en de functie-eisen? Bekijk dan hier de vacature.

Verder:

Management

Servicebureau Kinderopvang zoekt een nieuwe directeur

Heb jij kennis van managementtechnieken, organisatie-, personeels- en kwaliteitsbeleid? Ben jij proactief en ondernemend? En lijkt het je wel iets om leiding te geven aan een kinderopvang, buitenschoolse opvang en peuteropvang? Dan heeft Servicebureau Kinderopvang een gave baan voor jou. Zij zijn namelijk op zoek naar een nieuwe directeur! Lees hier wat de werkzaamheden en functie-eisen zijn.

De Leyhoeve zoekt een facilitair manager

Woonlandschap de Leyhoeve is op zoek naar een facilitair manager. Als facilitair manager ben je verantwoordelijk voor het contact met de technische dienst, gebouw onderhoud, receptie, de huishoudelijke dienst én de afdeling verhuur. Ben jij ervaren, ambitieus en gepassioneerd? En denk je dat dit echt iets voor jou is? Bekijk dan hier de hele vacature.

Verder:

Horeca

Kok Verhoeven zoekt een eerste medewerker bediening

Kok Verhoeven is een bedrijf met zowel een toegankelijke brasserij als een wat luxer restaurant. Zij zijn op zoek naar iemand met ervaring in de horeca die als ‘eerste medewerker bediening’ voor de brasserij aan de slag wil gaan. Onder de taken vallen: het adviseren van gasten in hun wijn- en dinerkeuze, collega’s coachen, inwerken en sturen en het dragen van de verantwoordelijkheid voor het reilen en zeilen van de brasserij. Benieuwd hoe je kunt solliciteren? Kijk even hier.

Hotel de Leijhof zoekt een medewerker ontbijt en bediening

Hotel de Leijhof in Oisterwijk is op zoek naar een parttime medewerker voor het ontbijt en de bediening. De Leijhof is zich aan het ontwikkelen tot het meest luxe 4-sterren boutique hotel van Oisterwijk en omgeving. Het beschikt over 68 kamers, suites, vijf moderne meeting rooms, een restaurant, bar en terras. Lijkt het je leuk om hier aan de slag te gaan? En ben je benieuwd naar de kerntaken? Bekijk dan hier de hele vacature.

Verder:

Leukste vacatures in de regio

Dit is slechts een kleine greep uit de vacatures die op Tilburg.com staan. Ben je benieuwd naar de andere vacatures die op de site staan? Bekijk dan de volledige vacaturebank!

Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en ben je op zoek naar personeel? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site.