De leukste vacatures in Tilburg: sales, marketing & techniek

Leukste vacatures

Ben jij aan het afstuderen en alvast op zoek naar een baan? Of ben je toe aan een tweede stap in de carrière? Wij helpen je verder! Elke week zetten wij een aantal van de leukste vacatures in Tilburg op een rijtje. Met deze week de leukste vacatures in sales, marketing en techniek. Lees snel verder.

Sales

Bowls and Dishes zoekt een Sales Specialist B2B

Ben jij een ervaren, resultaat gedreven allround sales specialist? En lijkt het jou uitdagend om culinaire ontwikkelingen op de voet te volgen en te vertalen naar sales kansen? Bekijk dan eens de openstaande vacature bij Bowls and Dishes! Het jonge en hard groeiende bedrijf is op zoek naar een B2B sales specialist. Benieuwd naar de complete functiebeschrijving en wil je weten hoe je zo snel mogelijk kunt solliciteren? Kijk dan even hier.

Andere leuke sales vacatures:

Marketing

NOVASOL zoekt een marketeer/campagnecoördinator

NOVASOL is op zoek naar een marketeer/campagnecoördinator ter aanvulling van het marketing/e-commerce team. Binnen deze functie ben je onder andere verantwoordelijk voor het beheer en de uitvoering van diverse projecten/campagnes en de social media. Dus ben je op zoek naar een marketing job? Heb je talent voor organiseren? En ben je creatief met tekst en beeld? Bekijk dan snel de vacature!

Andere leuke marketing vacatures:

Techniek

Sequence Engineering zoekt een constructeur/projectmanager

Sequence Engineering is een multidisciplinair ingenieurs- en detacheringsbureau en is wegens groei van activiteiten op zoek naar een constructeur/projectmanager. Wat er komt kijken bij deze functie? Ontwerpen, berekenen, technisch tekenen en projecten begeleiden voor opdrachtgevers in o.a. de machinebouw, werktuigbouw en voertuigtechniek. Lees hier alles over de vacature.

Andere leuke technische vacatures:

Vacatures in de regio

Dit is slechts een kleine greep uit de vacatures die op Tilburg.com staan. Ben je benieuwd naar de andere vacatures die op de site staan? Bekijk dan de volledige vacaturebank!

Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en ben je op zoek naar personeel? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site.