De leukste vacatures in Tilburg van deze week

leukste vacatures

Een nieuwe week! De vakantie zit er (bijna) op. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij speciaal voor jou weer een mooie lijst met vacatures. Lees snel verder.

Uitgelichte tips

Werken bij VIVISOL

VIVISOL is een totaalpartner binnen de zorg. Ze verzorgen verschillende therapieën bij mensen thuis. Het gaat hierbij vooral om therapie die de conditie van de longen en luchtwegen behandelt. Naast het leveren van apparatuur en toebehoren dragen ze ook zorg voor de begeleiding van patiënten. Het hoofdkantoor is gevestigd in Tilburg en vanuit daar bedienen ze, met meer dan 300 collega’s, heel Nederland. De Brabantse gemoedelijkheid zit goed verweven in de bedrijfscultuur. En menselijke en persoonlijke benadering kenmerkt VIVISOL. Nieuwsgierig? Bekijk de volgende vacatures:

 

Werken bij Servicebureau Kinderopvang

Werken bij de kinderopvang is volgens Servicebureau Kinderopvang het allerleukste wat er is. Want zij mogen bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen! Ze zorgen ervoor dat jouw (maatschappelijke) hart sneller gaat kloppen. Ze zijn onderdeel van Stichting Kinderopvanggroep en ondersteunen meer dan 80 kinderopvanglocaties in Tilburg en regio Zuid-Oost Brabant. Er staan vacatures voor verschillende functies open. Check ze voor meer informatie:

Nog meer vacatures in Tilburg

Wil je weten waar je nog meer aan de slag kan in Tilburg? Onze vacaturebank staat vol met vacatures. Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Naam
Hidden