Werken op festivals, bij een snackfabriek, en nog veel meer: dit zijn de leukste vacatures uit Tilburg!

Ben jij op zoek naar een toffe (bij)baan uit de regio Tilburg? Wij zetten de leukste vacatures in de regio voor je op een rijtje! Lees snel verder!

Uitgelichte vacatures

Van Geloven zoekt operator 5-ploegen

Ben je gek op snacks en wil je een productielijn runnen in een gezellig familiebedrijf? Dan is werken bij Van Geloven iets voor jou! Als operator bij Van Geloven ga je samen met collega’s de lekkerste snacks produceren. Je bewaakt en controleert het proces van de productie van de snacks. Ben je nog niet helemaal overtuigd? Kom dan vooral op 12 mei langs tijdens de open dag van Van Geloven!

Dwars-Events zoekt bartoppers voor het festivalseizoen 2023

Lijkt het jou leuk om op de gaafste festivals te werken en ben je nog op zoek naar een toffe zomerbaan? Dwars Events is voor het festivalseizoen van 2023 op zoek naar parttime toppers, bar medewerkers die het team komen versterken. Ben je van nature super enthousiast, heb je wat extra tijd over in de weekenden en wil je een lekker zakcentje verdienen zodat je volgend jaar lekker met je vrienden/vriendinnen op vakantie kan? Lees dan snel verder!

Meer vacatures

I&L Logistiek zoekt studentenchauffeur 

Ben jij op zoek naar een leuke vakantiebaan en lijkt het je tof om een baan te hebben met veel vrijheid? I&L Logistiek is op zoek naar enthousiaste studenten die in de zomervakantie een zakcentje willen bijverdienen. Als studentchauffeur bij I&L Logistiek zorg je dagelijks voor het perfect afleveren van de zendingen bij de klanten.

Isah zoekt IT-helpdesk medewerker

Wil jij als ICT’er werken in een professionele omgeving en wil jij je ontwikkelen tot een allround systeembeheerder? Dan is Isah op zoek naar jou! Isah is namelijk dringend op zoek naar een IT-helpdesk medewerker. Als IT-helpdesk medewerker werk je zorgvuldig en professioneel, zodat de administratie correct en actueel is. Naast je helpdesk werkzaamheden help je je collega systeembeheerder bij onder andere installatie- en onderhoudswerkzaamheden of loop je mee in kleine of grotere projecten.

Werken bij MTD

MTD is een Tilburgs familiebedrijf dat elk jaar blijft ontwikkelen! MTD blijft trouw aan haar visie en bouwt nog steeds aan de toekomst. Het hoofdkantoor is gevestigd in Tilburg en levert haar producten en diensten wereldwijd. Bij MTD kun je jezelf ontwikkelen door interne trainingen te volgen. Je krijgt bonussen, woon- en werkvergoeding en dertig vakantiedagen. Bij MTD staan meerdere toffe vacatures open!

Nog meer vacatures

Staat de ideale functie voor jou er niet tussen? Kijk dan snel eens in onze vacaturebank. Wil je graag op de hoogte blijven van het vacatureaanbod in Tilburg? Abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacature nieuwsbrief en volg zeker onze vacaturebank op Instagram!

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Naam
Hidden