De leukste vacatures van Tilburg deze week

vacatures in tilburg

Heb jij vakantie en wil je die tijd gebruiken om op zoek te gaan naar een nieuwe baan? Check dan zeker dit artikel met daarin de leukste vacatures van Tilburg en omgeving deze week. 

Keukenmedewerkers

Lijkt het je leuk om aan het werk te gaan in de keuken? Dan zijn er genoeg plaatsen in Tilburg waar jij kunt solliciteren. Check deze functie eens bij de volgende bedrijven:

Meer vacatures bekijken in de Tilburgse horeca? Bekijk dan ook eens de 50 andere vacatures in die categorie.

Stageplaatsen

Zorg dat je geen stress hebt als je het nieuwe schooljaar begint en regel alvast je stageplaats! We hebben in totaal 11 vacatures open staan in de categorie stage. Check hier een aantal toppers:

Vrijwilligerswerk

Wil jij je tijd nuttig besteden? Ga dan vrijwilligerswerk doen! Er zijn genoeg organisaties en mensen die je hulp kunnen gebruiken. Bekijk deze vacatures eens om te zien waar je nodig bent:

  • Vluchtelingenwerk Zuid-Nederland zoekt een medewerker receptie;
  • ContourdeTwern zoekt een wereldwinkel medewerker, knutselbegeleider en leden voor het inspiratiepanel van de Draad;
  • Studentenhelpdesk Rode Kruis Tilburg zoekt commissieleden;

Check hier de andere vrijwilligersvacatures.

Vacatures in de regio

Dit is slechts een kleine greep uit de vacatures die op Tilburg.com staan. Ben je benieuwd naar de andere vacatures die op de site staan? Bekijk dan de volledige vacaturebank!

Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en ben je op zoek naar personeel? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site.