Nieuws

Leukste vacatures
Let op! Dit artikel is al 13 dagen oud en wellicht niet meer relevant

De leukste vacatures van Tilburgse werkgevers: SEO/Data marketeer, klantenservice medewerk(st)er en meer!

Iedere maandag zetten wij de leukste vacatures van Tilburgse werkgevers op een rijtje, zo helpen wij je een handje in de zoektocht naar jouw droombaan. Benieuwd welke vacatures we deze week uitlichten? Je leest ze hier!

Werken bij GroenRijk Tilburg

GroenRijk Tilburg is meer dan alleen een fysieke winkel: doordat zij de afgelopen jaren niet stil hebben gestaan, runnen ze momenteel drie succesvolle webshops. Daarom hebben zij versterking nodig op de online afdeling. Weet jij precies welke doelgroep we moeten aanboren voor de beste resultaten? Of kun jij aangeven waarom het ene zoekwoord zoveel beter zal presteren dan het andere zoekwoord? Dan zoekt GroenRijk Tilburg jou om hun webshops naar een hoger niveau te tillen.

Werken bij DMG

Heb jij al weleens van De Mandemakers Groep (DMG) gehoord? Dit toffe familiebedrijf, met het hoofdkantoor in Waalwijk, is langzaamaan het hele land aan het veroveren op het gebied van keukens, meubels en sanitair. En daar kunnen ze wel wat hulp bij gebruiken! Zo staat er op de binnendienst een mooie vacature open voor klantenservice medewerk(st)er. DMG biedt hun medewerkers mooie arbeidsvoorwaarden, zoals een goed salaris, reiskostenvergoeding, volop doorgroeimogelijkheden en bonussen.

DMG is op zoek naar versterking in een hele hoop andere functies! Bijvoorbeeld ook in de logistiek, finance en transport. Benieuwd naar andere openstaande vacatures van DMG? Je checkt ze hier.

Een bijbaan bij Safaripark Beekse Bergen

Safaripark Beekse Bergen is op zoek naar versterking! De heropening lijkt niet lang meer op zich te wachten en zij staan te trappelen om hun geliefde bezoekers weer te mogen verwelkomen. Ben jij op zoek naar een bijbaan? Dan is Beekse Bergen op zoek naar jou! Lijkt het jou heerlijk om te werken in een omgeving vol prachtige dieren, met gezellige collega’s? Check dan deze vacature.

Heb jij al een specifieke functie in gedachte die je zou willen uitvoeren bij Beekse Bergen? Kijk dan eens hier of jouw functie erbij staat.

Werken bij Heskon

Eerder schreven wij over het mooie Tilburgse bedrijf Heskon. Zij reviseren accu’s van elektrische fietsen, waarvan de populariteit gigantisch is toegenomen dankzij de corona-periode. Door hun enorme groei zijn zij op zoek naar nieuwe medewerkers. Wil jij aan de slag bij dit mooie bedrijf, dat recent nog is uitgeroepen tot ‘Impactmaker van het Kwartaal’?

Meer vacatures

Zat hier niets voor jou tussen? Gelukkig staat onze vacaturebank nog vol met vacatures in allerlei andere sectoren. Meer dan 200 andere vacatures van Tilburgse werkgevers vind je hier! En als je op de hoogte gehouden wil worden van de nieuwste vacatures, abonneer je dan op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in: