De leukste vakantiebaantjes en vacatures in Tilburg deze week

leukste vacatures

Ben jij op zoek naar een leuke (bij)baan? Wij hebben ook deze week weer de leukste vacatures in Tilburg voor je verzameld. Lees snel verder en misschien heb jij binnenkort een nieuwe job.

Werken bij artlogic

Wil jij werken op de tofste festivals, concerten, televisieshows en evenementen zoals Tommorowland, Decibel Outdoor, Best Kept Secret, Festival Mundial, Lowlands en Cirque du Soleil? Het Tilburgse artlogic is op zoek naar meerdere evenementen medewerkers. Ben jij betrouwbaar, flexibel, niet vies van hard werken, collegiaal en enthousiast? Bekijk snel de vacature en solliciteer vandaag nog.

Werken bij Tilburg.com

Wil je graag bij ons stage lopen of werkervaring op doen? Of ben jij de blogger, vlogger en videomaker die wij zoeken? Check dan de vacatures van Tilburg.com:

Vakantiebaantjes in Tilburg

Ben jij klaar met je examens en heb je zeeën van tijd? Dan is het wellicht een goed idee om wat bij te verdienen. Check hieronder een overzicht met leuke vakantiebaantjes.

Zo is Van Esch op zoek naar enthousiaste jongeren die in een informele en gezellige sfeer licht industrieel werk kunnen verrichten. Denk aan simpel montagewerk, inpakken, sorteren, tellen en opruimen. Ze hebben voor zo’n 38 uur per week werk voor je klaarliggen. Bekijk de volledige vacature. Extra leuk: als het van beide kanten bevalt, is het bespreekbaar om ook na de vakantie met elkaar door te gaan!

Ook leuk:

Werken als kok

Ben jij een kok? Heb jij eventjes geluk. Er is genoeg werk voor jou te vinden in Tilburg.

Dit is nog lang niet alles. Check dit overzicht met alle Tilburgse horecazaken die op zoek zijn naar een of meerdere koks.

Vacatures in de regio

Dit is slechts een kleine greep uit de vacatures die op Tilburg.com staan. Ben je benieuwd naar de andere vacatures die op de site staan? Bekijk dan de volledige vacaturebank!

Ben je een bedrijf uit de regio Tilburg en ben je op zoek naar personeel? Dan kun je op Tilburg.com een vacature plaatsen. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is het online formulier in te vullen en wij plaatsen het voor je op de site.

Schrijf je in voor de vacaturenieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte blijven van de leukste vacatures uit de regio Tilburg? Schrijf je dan in voor de gratis dagelijkse vacaturenieuwsbrief en ontvang dagelijks de leukste vacatures in je mailbox.