De Lollipop doet mee aan RTL4 verkiezing “The Challenge”

Café|Club De Lollipop doet mee aan RTL4 verkiezing “The Challenge”. Wil jij De Lollipop naar de overwinning helpen? Lees dit nieuwsitem goed door en stem op De Lollipop.

The Challenge

The Challenge is een nieuw programma op RTL4 en wordt uitgezonden op de late zondagmiddag om 17:00 uur. In The Challenge gaan bedrijven de strijd met elkaar aan door middel van zogenaamde zelfgemaakte vlogs om te laten zien waar hun bedrijf voor staat.

Ook Café de Lollipop aan de Paleisring is uitgedaagd mee te doen in de categorie “beste gaycafé van Nederland”. Samen met nog 13 genomineerden zijn zij druk aan het vloggen geweest. Een mooie gelegenheid om weer eens te laten zien wat Tilburg in huis heeft. Het resultaat van de door hen gemaakte vlogs zie je tijdens de uitzending op 3 december.

Stemmen!

Het belangrijkste aan het programma is natuurlijk het stemmen. Het café met de leukste vlog en dus de meeste stemmen wint. Via www.thechallenge.tv kun je stemmen op de Lollipop als beste café en helpen om de overwinning naar Tilburg te halen. Stemmen is gratis en volledig anoniem. (Tip: je kunt stemmen via wifi én 4g, dus 2 keer met je telefoon).

Dus ga nu naar www.thechallenge.tv en stem!
Stemmen kan vanaf nu tot en met maandag 8 januari