Tilburgse Meesterbarbier verkozen tot beste barbershop van Nederland en België

de meesterbarbier

De Meesterbarbier uit Tilburg mag zich minimaal één jaar lang de ‘Beste Barbershop van Nederland en België’ noemen. Dat werd zondagavond 25 juni bekendgemaakt in de Westergasfabriek te Amsterdam. Hier vond een groot event voor barbiers plaats waar verschillende Nederlandse en Belgische barbiers zichzelf presenteerden. 

Tijdens BarberSociety Live werd de award uitgereikt. Barbiers konden zichzelf opgeven voor de verkiezing en hun klanten oproepen om reviews achter te laten. Op basis daarvan is de Tilburgse barbershop verkozen tot allerbeste. Ze laten hiermee Nero Barbershop uit Ermelo en Joucke’s Barbershop uit Doetinchem achter zich.

‘Trots als een pauw’

De barbiers van de Meesterbarbier zijn enorm trots op de erkenning. Op Facebook schrijven ze: ”Trots als een pauw! Uiteraard een grote opsteker voor het hele team, zonder wie dit niet mogelijk zou zijn geweest. Thanks mannen!”

De Meesterbarbier maakt sowieso een opmars in Tilburg. Ze ontgroeiden hun vestiging op de Westermarkt en zijn inmiddels midden in het centrum (aan de Spoorlaan) gevestigd. Duizenden Tilburgse mannen weten de weg naar de Spoorlaan te vinden voor een strak kapsel, goede scheerbeurt, lekker biertje, glas whiskey en een goed gesprek van mannen onder elkaar.