logo

Afgelopen week op Insta: emotionele Sol, dikke wagens en meimaand Hasseltse Kapel

instagram

Tilburg is een prachtige stad en dat zien we gelukkig ook steeds vaker op Instagram terug. Zo genoten we afgelopen week van het Bevrijdingsconcert, prachtig weer, een emotionele Fran Sol en schitterende auto’s met een prachtige achtergrond. Wij zetten vanaf nu wekelijks de mooiste momenten, foto’s en gebeurtenissen op Instagram op een rijtje.

En alvast een huishoudelijke mededeling: wij hebben ook een Instagram kanaal waarop we de mooiste foto’s van de stad delen, het laatste nieuws melden, leuke win-acties hebben en de agenda van de stad aankondigen. Volg ons hier eventjes.

Zonnig Dwaalgebied

Het Dwaalgebied ligt er prachtig bij met het heerlijke weer.

Dat mooie Tilburgse zonnetje! ❤️

Een bericht gedeeld door De Straatdrukkerij (@destraatdrukkerij) op

Fran Sol zichtbaar emotioneel

Hoewel er in de voetbalwereld niks zeker is, lijkt het erop dat Fran Sol zijn laatste wedstrijd voor Willem II heeft gespeeld. Hij nam zichtbaar emotioneel afscheid van het thuispubliek. Tilburg genoot van Fran Sol en Fran Sol genoot van Tilburg!

Drukte bij het Bevrijdingsconcert

Het was druk bij het Bevrijdingsconcert. Check snel de foto’s die wij hier hebben gemaakt, maar ook de foto’s die van het concert op Instagram zijn gezet.

#piushaven #tilburg #ditistilburg #tilburgismooi Bevrijdingsconcert Piushaven Tilburg Een bericht gedeeld door Ammar Alkhatib (@syammar88) op

 

Meimaand bij de Hasseltse Kapel

Tilburg kan weer snoepjes halen bij de Hasseltse Kapel: een mooie Tilburgse traditie. Wij geven ook nog eens een aantal snoeptrommeltjes weg.

Willem II neemt zonder KingSide afscheid van seizoen

Het seizoen voor Willem II zit erop. De KingSide bleef vanwege een opgelegde straf leeg. De rest van het stadion was uitverkocht en sfeervol. Het bleef nog lang onrustig aan de Ringbaan Zuid.  Ben jij er volgend seizoen ook bij? Check de website van Willem II voor meer informatie over de SeizoenClubCard verkoop. 

 

Sky Mirror ligt er prachtig bij

Wat mogen we blij zijn met zo´n prachtig kunstwerk in de stad!

Dikke wagens, dikke view

Bas Haans legde een aantal prachtige wagens vast op een prachtige plek in de stad!

Jouw foto op onze Instagram pagina?

Zet jouw foto op een openbaar profiel met #ditistilburg. Wekelijks plaatsen we meerdere mooie foto’s. Dit zijn foto’s die in de stad door Tilburgers of bezoekers worden gemaakt.