De mooiste regenboogfoto’s van dinsdag

Regen, we zijn er allemaal geen fan van. Waar we wel fan van zijn; mooie foto’s van onze stad. Wanneer het regent en het zonnetje komt even achter de wolken vandaan ontstaat er een heel mooi natuurverschijnsel. We hebben het natuurlijk over de regenboog.

Foto: Bart Kuipers

Ook gisteren waren er mooie regenbogen in Tilburg te zien. Omdat wij geen genoeg kunnen krijgen van de super gave foto’s die we tegenkwamen op Instagram, hebben we de mooiste foto’s voor je in dit artikel gezet. Bekijk ze hieronder en geniet.

Heel soms kan Tilburg ook mooi zijn;) #rainbow #tilburg #gold #colours

Een foto die is geplaatst door Jaap Van Der Heijden (@jaapvdh1985) op

? #rainbow #tilburg #beautifull #colors #lovely #instamood #instalove Een foto die is geplaatst door Sylvia (@sylviavdheijden) op

??? #Tilburg ??? foto van @sophiewilms

Een foto die is geplaatst door Magazine De T (@magazine_de_t) op

The gold is close! #gold #rainbow #Tilburg #sun #rain Een foto die is geplaatst door Nick Lupker (@nick_lupker) op

#regenboog #tilburg

Een foto die is geplaatst door Joep Hullegie (@joephullegie) op

Met dit heerlijk na t werk 10km gewandeld met @brittjoanna #girltalk #walk #beautiful #colors #sun #rain #sky #view #work #tilburg #013 Een foto die is geplaatst door Ilona van Berkel- Coppelmans (@iloonvbc) op

Heb jij ook foto’s?

Laat ze dan aan heel Tilburg zien, het is immers zonde om mooie foto’s van de stad alleen voor jezelf te bewaren. Je kan ze natuurlijk delen via Twitter, Facebook of Instagram met #ditistilburg. Natuurlijk kun je jouw foto’s ook hieronder in de reactie kwijt.