De Nieuwe Vorst organiseert een ‘soort van tiendaags festival’ tijdens de kermis

Een nieuw ‘soort van festival’ tijdens de Tilburgse Kermis:  KRAAK KERMIS FESTIVAL. Van 21 t/m 30 juli kunnen kermisliefhebbers, kermishaters en alles wat daartussen zit terecht bij Theater De Nieuwe Vorst. Met de binnentuin als festivalhart geniet je tien dagen lang van een programma vol installaties, voorstellingen, films, lezingen, bands, kunst en pittige suikerspinnen.

Verwacht dragshows in de tuin en dans mee in een Guided Rave. Bouw je ultieme schuilplaats onder de vlonder of ga in gesprek met animatronics. Duik met Elmer in de kelder en ervaar een soort van kermis tijdens ‘Super Polyp 8000’ met Öhne Umlaut en burger service. Vier Roze Maandag met House of Circus en bekijk films met Pop-Up Cinema en VPRO Flowerboy. Luister naar gepassioneerd geouwehoer tijdens PechaKucha of drink lekker een pils in de tuin met kans op kunst! Bij de Kouwe Kermis geen whiplash van de booster, maar een grabbelton vol curiosa, een futuristische freakshow, een tuin der lusten.

Meer informatie

Een soort van tiendaags festival dus. Analoog en off the grid. Met iets van theater. En ook iets van muziek. En een soort van installaties. Dat is ongeveer KRAAK KERMIS FESTIVAL. Teleurgesteld word je toch wel, dus laat je verwachtingen achter bij het tuinhekje, loop binnen en blijf gezellig hangen.

Het festivalhart is dagelijks gratis toegankelijk vanaf 14:00 uur. De uitgebreide line up en ticketinfo volgt.

Benieuwd wat er nog meer te doen is bij De Nieuwe Vorst komende tijd? Check dan snel de website.