De nieuwste (en leukste) vacatures in de regio: werken bij Beekse Bergen, gemeente Tilburg en meer

vacatures in de regio

Op zoek naar een leuke bijbaan? Wil je de volgende stap in je carrière zetten? Of ben je op zoek naar wat extra uren naast je huidige baan? Bekijk dan zeker eens onze vacaturebank. Hier vind je namelijk meer dan tweehonderd vacatures in (regio) Tilburg. En om het je nog even wat makkelijker te maken, zetten we deze week de leukste nieuwste vacatures voor je op een rijtje. Wat wordt jouw nieuwe baan?

Werken bij Beekse Bergen

Ben je op zoek naar een nieuwe bijbaan waarbij je tijdens de voorjaars-, mei- en zomervakantie extra uren kunt maken? Dan is de Beekse Bergen een perfecte optie! Niet alleen de werkomgeving is top (lees: vakantiegangers, leuke collega’s en heel veel wilde dieren), het park ligt ook op slechts tien minuten fietsen vanaf Tilburg. Momenteel zijn ze op zoek naar veel scholieren/studenten voor bijbanen, maar ook naar personeel dat op zoek is naar een fulltime baan. Een greep uit de vacatures:

Werken bij DMG

Een andere leuke werkgever op een steenworp afstand van Tilburg: De Mandemakers Groep. Momenteel zijn ze op zoek naar een nieuwe retail brand manager voor Piet Klerkx in Waalwijk. Je krijgt binnen deze functie de kans om aan de slag te gaan binnen een dynamische werkomgeving volop kansen. Samen met collega’s laat jij Piet Klerkx groeien op het gebied van marktaandeel, merkuitstraling en klantgevoel. Voel jij je binnen de retail ‘als een vis in het water’? Bekijk dan hier de functie! Een greep uit de andere functies bij DMG:

Werken bij Gemeente Tilburg

Is werken bij een overheidsorganisatie iets voor jou? En heb jij ervaring met grote evenementen en de bijbehorende wet- en regelgeving? En ben je beschikbaar voor 32 tot 36 uur per week? Dan is de nieuwe functie als vergunningverlener evenementen bij gemeente Tilburg iets voor jou! Binnen deze functie ben je van A tot Z verantwoordelijk voor de vergunningaanvraag van klein, middelgrote en grote evenementen (tot 25.000 bezoekers) in de gemeente. Meer weten? Check hier de vacature! Op zoek naar een andere vacature bij gemeente Tilburg? Bekijk er een aantal hier:

Werken bij First Impression

Ben jij een applicatiebeheerder die graag zowel technisch als communicatief bezig is? Zou jij graag willen werken bij een snelgroeiende, technologisch gedreven organisatie en ben je toe aan een volgende stap? Dan ben je bij First Impression aan het juiste adres. In verband met uitbreiding van het team zoeken ze namelijk een medewerker applicatiebeheer. Meer over de functie lees je hier. Goed om te weten: First Impression vindt het belangrijk dat jij enthousiast bent en een passie hebt voor techniek. Op zoek naar een andere functie? Check eens deze vacatures:

Meer vacatures

Zit dé functie er voor jou nog niet bij? Check dan eens de andere vacatures die momenteel online staan in onze vacaturebank. Zorg ook dat je je inschrijft voor onze dagelijkse vacaturenieuwsbrief. Je ontvangt dan elke dag een mail met nieuwe vacatures bij ons op de website. Inschrijven kan hieronder!

Prijsvragen nieuwsbrief

Ontvang gratis de nieuwste prijsvragen van Tilburg.com. Wil jij kans maken op vrijkaarten voor optredens, evenementen, bioscopen, sportwedstrijden, diners en massages? Vul dan hier jouw gegevens in: