De Nostalgische Kermis verhuist naar de Besterd

Tijdens de Tilburgse kermis, die van 22 tot en met 31 juli 2022 de stad weer letterlijk en figuurlijk op zijn kop gaat zetten, staat op het Besterdplein en een gedeelte van de Besterdring de Nostalgische Kermis. Daarmee komt een lang gekoesterde wens van vele ondernemers van de Besterd in vervulling.

In 2016, toen het Willemsplein door bouwwerkzaamheden niet meer beschikbaar was en ‘B en W’ van voornemen was om naar het Koningsplein te verhuizen, pleitte het bestuur van Winkellint Besterd om de Nostalgische Kermis naar het Besterdplein te halen. Eindelijk is dan aan deze wens voldaan. De ondernemers, het gemeentelijk Kermisteam en de kermisexploitanten willen er dan ook een fantastisch nostalgisch evenement van maken.

Met Nostalgische attracties als de Swingmill, de Metro, het Rad, de Kop van Jut, de Bootjesmolen, de Cakewalk, Rups, Poffertjes, de Spin, Zwanenzweefmolen, Luchtschommel, een Draaimolen, Peter Pan, het Bommenspel, Carrousel, een Snoepkraam, Orgel en een Poppenkast is er op de Besterd veel vertier voor Jong en oud én dit tegen zeer vriendelijke ritprijzen!

Spaar voor gratis tickets op de Besterd

Behalve dat de ritprijzen al laag zijn, spaar je op Winkellint Besterd heel eenvoudig voor gratis tickets  voor de attracties van de Nostalgische Kermis. Bij de deelnemende winkels, herkenbaar aan de raamposter, ontvang je bij besteding van elke €10,- een gratis spaarzegel. Drie spaarzegels, geplakt op de eveneens gratis spaarkaart, geven je al een gratis ticket! Dus ouders, opa’s en oma’s, kom winkelen op Winkellint Besterd en spaar voor gratis tickets! De spaaractie begint op 20 juni en loopt tot en met 31 juli.