De Reis van 5 breidt hun assortiment uit

Reis van 5

Kapitein Bakboord (Brenda) en Kapitein Stuurboord (Merel) van De Reis van 5 lanceerden eerder al hun bordspel De Reis van 5, waar je als ouder samen met je kind(eren) in de huid van een piratenbemanning kruipt. Nu hebben zij hun assortiment uitgebreid met de Matroos editie van het spel en Online insPIRAATie.

Matroos editie

De meiden van De Reis van 5 merkten dat er veel behoefte was aan een compactere versie van het spel. Daarom hebben zij nu naast de Kapitein editie ook een Matroos editie. Met deze nieuwe editie kun je 17 landen over de hele wereld veroveren. Ook is deze geschikt om met groepen kinderen te spelen.

Online insPIRAATie

Op zoek naar creatieve, verantwoorde en leuke recepten? Dan is er nu Online insPIRAATie, een online abonnement waarbij je wekelijks inspiratie voor ontbijt, lunch, avondeten en tussendoortjes ontvangt. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten, met €1,99 per maand. Je kunt je aanmelden via deze link.

Reis van 5

Meer weten over De Reis van 5 en de twee dames achter dit bedrijf? Lees hier dan het interview dat wij eerder met ze hadden.