De Rooi Pannen ondersteunt horeca met versneld diploma sociale hygiëne

De horeca in Tilburg floreert als nooit tevoren. Een toenemend aantal ondernemers zet zich in om hun gasten bijzondere momenten te bezorgen, wat de sector tot een belangrijke pijler van de lokale gemeenschap maakt. Het naleven van wet- en regelgeving is een gegeven binnen de horeca, met het diploma sociale hygiëne als een belangrijk onderdeel. Dit diploma is vereist voor elke gelegenheid waar alcohol wordt geschonken of verkocht, waarbij er altijd minimaal één gekwalificeerd persoon aanwezig moet zijn tijdens openingstijden. Het hoge personeelsverloop kan dit tot een uitdaging maken. De Rooi Pannen helpt daarbij. Lees snel verder. 

De Rooi Pannen Tilburg biedt namelijk een oplossing door het mogelijk te maken om het diploma sociale hygiëne binnen één dag te behalen, inclusief het afleggen van het examen op locatie. Dit initiatief helpt bedrijven en organisaties om aan de eisen te voldoen zonder langdurige processen. Voor meer informatie over de cursus en ondersteuning die geboden wordt, kan men terecht op de website of contact opnemen via b.d.jong@derooipannnen.nl.

Over De Rooi Pannen

De Rooi Pannen Tilburg staat bekend om haar praktijkgerichte opleidingen binnen de horeca en streeft naar het leveren van kwaliteit en service, om zo studenten voor te bereiden op een succesvolle toekomst in de sector.