De Rooi Pannen Schittert op Nationaal VMBO Kampioenschap

Tijdens het prestigieuze Nederlandse kampioenschap koken en serveren voor vmbo-studenten hebben de scholen van De Rooi Pannen uit Tilburg en Eindhoven opmerkelijke prestaties geleverd. Het evenement van dit jaar markeert een bijzondere mijlpaal: het 30-jarige jubileum van de competitie, georganiseerd door de Vereniging van Scholen voor Horeca Onderwijs.

Sinds de herziening van de wedstrijd in 2020, hebben alle VMBO-leden van de VSHO de kans gekregen om hun vaardigheden te etaleren. De Rooi Pannen Tilburg heeft een eervolle tweede plaats behaald met een team bestaande uit de leerlingen Loïs, Joep en Kyan. De Eindhovense vestiging van De Rooi Pannen heeft de eerste plaats in de wacht gesleept.

Deze jonge culinaire talenten hebben hun kook- en serveervaardigheden gedemonstreerd voor een deskundige jury, met de steun van hun toegewijde vmbo-docenten. Hun succes is niet alleen een testament van hun individuele bekwaamheid, maar ook van de effectieve samenwerking en de hoge standaard van het horecaonderwijs.

Met enthousiasme wordt aangekondigd dat verscheidene van deze talentvolle studenten hebben besloten hun culinaire pad te vervolgen bij de MBO horecaopleidingen van De Rooi Pannen in het komende schooljaar.

Felicitaties gaan uit naar het winnende team van Eindhoven en het zeer verdienstelijke runner-up team van Tilburg voor hun prestaties. Deze successen vieren het individuele talent, de samenwerkingskracht en bieden een voorproefje van de toekomstige triomfen in de horecabranche.

Over De Rooi Pannen

Als kleinschalige scholengemeenschap met locaties in Tilburg, Eindhoven en Breda zijn wij groots in praktijkgericht onderwijs. In alles wat wij doen staat de praktijk centraal: met echte ondernemingen, echte mensen en echte leermomenten. Zo creëren we het beste onderwijs, waarmee we onze leerlingen en studenten leren het beste uit zichzelf te halen.