De Spaanse Ramblas en Braziliaanse gezelligheid dichtbij huis

Heerlijk struinen over de Ramblas in Barcelona. Winkeltjes in- en uitlopen. Souvenirs kopen en natuurlijk kijken naar straattheater terwijl je geniet van de aangename temperatuur. Zo’n dagje sluit je natuurlijk af met heerlijke Tapas. Nou snappen we dat Barcelona niet meteen om de hoek ligt maar daarvoor hebben wij de oplossing. Tapasbar Duende in Gilze.

Bij Tapasbar Duende kun je lekker nagenieten van je dag of tot rust komen na een lange werkdag. Met heerlijke Tapas en lekkere wijntjes in het goed vertoeven op de Ramblas van Gilze. Tapasbar is in juli beoordeeld tot 4e beste Tapasbar van Nederland. En kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn bewijst Tapasbar Duende. Reserveer hier direct!

flyer duende

Ook voor Braziliaanse gezelligheid kom je naar Gilze. Bij Churrascaria Braza eet jij heerlijke Braziliaanse gerechten volgens het ‘ All-you-can-eat’ concept. Eenmaal per maand is er een speciale Braziliaanse avond met Braziliaanse schone die de Flamengo dans uitvoeren en natuurlijk live-muziek. Reserveer hier direct!

Je hoeft niet meer naar het reisbureau, Spanje en Brazilië liggen immers bij jou om de hoek. Een bezoekje aan het pittoreske Gilze is dan ook zeker de moeite waard. Tussen de weilanden vind je een klein stukje Spanje en Brazilië. Waan je even in tropische temperaturen met heerlijke delicatessen die de weg naar je maag vinden.

Braza