De stad ontvluchten? Arbie’s Beachhouse weer geopend voor lunch, diner, barbecue en (beach) borrels

Arbie's Beachhouse

Ben je even klaar met de binnenkant van je appartement of het uitzicht op je eigen tuin? En wil je de drukte van de stad voorlopig ook nog mijden? Dan is Arbie’s Beachhouse in Berkel-Enschot een perfecte oplossing. Zeker met het lekkere weer op komst, kun je hier in alle ruimte genieten van lunch, diner of borrel in zomerse sferen.

Foto’s: opstelling is van vóór coronatijd

Het is slechts vijftien minuutjes fietsen vanaf het centrum van Tilburg voordat je in alle rust kunt genieten van een zalm sandwich, garnalen in knoflook olie, salade met diamanthaas, nacho’s met pulled chicken en nog veel meer. En dan ook nog eens met uitzicht op een lekker strand! En mocht het weer het toelaten, neem dan ook zeker even een duik.

Alvast benieuwd naar de menukaart van Arbie’s Beachhouse? Check dan de website.

Build your own barbecue

Arbie's Beachhouse

Met een oppervlakte van 10.000 m² aan strand, terras en restaurant, is het bij Arbie’s een stuk makkelijker om anderhalve meter afstand te houden. Daarom kun je ook voor een groep van maximaal 30 personen een barbecue of borrel reserveren. Deze vindt dan buiten plaats op een eigen stuk terras, waarbij anderhalve meter afstand gegarandeerd wordt.

Leuk voor een groep: ‘build your own barbecue’. De naam zegt het natuurlijk al. In samenspraak met Arbie’s kun je zelf je barbecue samenstellen. Dus sit back, relax en geniet van een heerlijke avond.

Beachborrel

Arbie's Beachhouse

Ten slotte nog even een datum voor in je agenda: vrijdag 26 juni. Dan vindt namelijk de eerste beachborrel van het seizoen plaats bij Arbie’s. Van 16.30 tot 22.30 uur kun je genieten van muziek, een hapje en een drankje (met als special Gin Tonics). Deze avond wordt gewerkt met een kleine kaart. Je kunt kiezen voor borrelhapjes, pizza, Caesar salade, een lekkere burger of voor de kids een frietje met een snack. Wil je gegarandeerd zijn van een plekje op het terras? Vergeet dan niet te reserveren via de site. Of stuur een mail naar info@arbies.nl. Meer info over de beachborrel vind je op de Facebookpagina.

Ook voor de rest van de zomer staan er al beachborrels op de planning, namelijk: