Steun je lokale ondernemer! Winkels open voor click & collect en kerstcadeautjes bezorgen aan huis

Vanwege de lockdown hebben veel zaken hun deuren moeten sluiten. Cruciaal, zo net voor de feestdagen. De samenwerkende binnenstadpartijen uit Tilburg, vanuit de gezamenlijke afzender Center of Tilburg, ondersteunen daarom de winkels in de binnenstad om nog meer online te verkopen en nemen daarvoor tijdelijk de kosten voor lokale bezorging over. Met de next-day bezorgservice van de binnenstad heb je nog voor kerst je lokale cadeau in huis én support je tegelijk de Tilburgse ondernemers.

Duurzaam, lokaal en snel in huis

De komende twee weken neemt Center of Tilburg de bezorgkosten over van de lokale winkels, die zich voor de bezorgservice hebben aangemeld. Een kleine ondersteuning in deze moeilijke tijd. Tour de Ville, met hun duurzame fietskoeriers, zorgt ervoor dat aankopen uiterlijk de volgende dag duurzaam worden thuisbezorgd in Tilburg en Goirle. Rondom de feestdagen is het dus mogelijk om lokale aankopen snel in huis te hebben. De fietskoeriers bezorgen van maandag tot en met vrijdag. Bestellen kan bij de winkels zelf volgens hun eigen bestelvoorwaarden. Op de website staat een overzicht van de deelnemende zaken, dit wordt dagelijks uitgebreid met nieuwe aanmeldingen. Binnenstadwinkels die zich nog niet hebben aangemeld kunnen dat doen via info@ondernemersfonds.nu.

Online lokaal shoppen kan heel makkelijk via de website van je favoriete winkel of telefonisch. Check even de bestelmogelijkheden per winkel. Ook zijn veel winkels geopend voor Click & Collect. Op tijd je (kerst)cadeautje in huis én je lokale helden steunen? Dat kan nu met de bezorgservice van Center of Tilburg!

Alles over de bezorgservice

  • Next day delivery: Bestellen voor 13:00 uur, de volgende dag in huis met een duurzame fietskoerier;
  • De bezorgservice bezorgt van maandag tot en met vrijdag;
  • Het bezorggebied is de stad Tilburg en Goirle;
  • Gebruik het juiste verkoopkanaal van de winkel zelf voor een tijdige same day delivery. In principe is dit altijd de webshop, tenzij anders aangegeven;
  • Indien je niet thuis bent, zal je pakket in eerste instantie bij de buren worden geleverd. Is dit ook niet mogelijk, dan zal de volgende dag een nieuwe poging worden gedaan;
  • Via deze link vind je alle deelnemende zaken.

Meer weten?

Wil jij meer weten over de Click & Collect of bezorgservice? Ga dan naar de website via Center of Tilburg.