De Tilburgse binnenstad zoekt modellen ter promotie van het centrum

modellen

De Tilburgse binnenstad is op zoek naar trotse Tilburgers die model willen staan ter promotie van het centrum. Ze hebben mensen nodig voor fotografie en video leuk vinden en die comfortabel voor de camera zijn. De voorwaarde? Dat je een oprechte positieve band hebt met Tilburg.

Je hebt de zwart-witte campagnes vast wel eens zien hangen in Tilburg. Vette foto’s van trotse Tilburgers met uitspraken als ‘mijn sneakers koop ik Tilburg’, ‘Tilburg is mijn catwalk’ of ‘in Tilburg ontdek ik steeds iets nieuws’. Om deze campagnebeelden gaat het dus. Lijkt het jou iets om ook door de hele stad te hangen? En met video’s voorbij te komen ter promotie van Tilburg? Meld jezelf dan aan als model! Dat kan door het formulier onderaan dit artikel in te vullen.

Ambassadeur van Tilburg

Lijkt het je het leuk om mee te werken aan deze campagne? Dan word jij één van de trotse ambassadeurs van Tilburg. Je bent regelmatig en op verschillende plekken te zien in verschillende media. Het wordt sowieso weer een toffe campagne en voor jou is het een kans om aan je lokale bekendheid te werken. Dat moet je natuurlijk wel zien zitten.

Onderwerp

Iedereen die we selecteren voor de campagne, vertelt één ding waar hij of zij trots op is in Tilburg. Dat moet altijd gaan over horeca of winkels. Bijvoorbeeld: dat je altijd naar het Pieter Vreedeplein gaat om te snacken. Of dat je elke vrijdag met je vrienden gaat borrelen op de Korte Heuvel om even bij te kletsen. Het gaat erom, dat je jouw bijzondere plekken en momenten in de binnenstad benoemt.

Fotografie

Je wordt in zwart-wit afgebeeld op een nader te bepalen locatie in het centrum van Tilburg. Je kijkt recht in de camera met een trotse, positieve blik. In het ontwerp van de poster en online uitingen staat een uitspraak van jou. Vorig jaar hadden we bijvoorbeeld: ‘In Tilburg shop ik alles bij elkaar.’ en: ‘Tilburg is één groot festivalterrein.’

Video

Ben je geselecteerd als hoofdrolspeler in een film, dan wordt er een kort portret van je gemaakt. De camera volgt je op weg naar je favoriete horecagelegenheid of winkel. Je stem wordt opgenomen tijdens een interview zonder camera. Een montage van je antwoorden wordt gebruikt als voiceover in de film. Je hoeft dus niet te acteren. De video duurt maximaal 30 seconden.

Over centrumtilburg.com

Tilburg heeft iets bijzonders te bieden qua winkel- en verblijfsaanbod en laat dat ook zien. Tilburgse jongeren met een liefde voor de stad laten in de branding campagne van de binnenstad zien waarom zij de stad zo leuk vinden en kiezen voor shoppen en stappen in Tilburg. De branding campagne is een initiatief van stakeholders uit de stad, Binnenstad Management Tilburg, BIZ Vastgoedeigenaren Binnenstad Tilburg en Ondernemersfonds Binnenstad Tilburg, met als gezamenlijke afzender centrumtilburg.com. Op deze website kun je dan ook alle info vinden over Tilburg: het shoppen, stappen, de bereikbaarheid en het laatste nieuws.

Praktisch & aanmelden

  • De eerste shoot vindt plaats op woensdag 12 juni (de andere shoots zijn in augustus en medio oktober/november);
  • Je krijgt als model een vergoeding;
  • Er wordt niet gezocht naar het perfecte model, het moet een afspiegeling zijn van trotse Tilburgers;
  • Je tekent een quitclaim. Dat wil zeggen dat je ermee akkoord gaat dat Binnenstadmanagement Tilburg je foto of video mag gebruiken voor promotiedoeleinden;
  • Je krijgt een telefonisch gesprek met het reclamebureau om samen je verhaal te bespreken en afspraken te maken over de planning van de shoot;
  • Houd er rekening mee dat ze een ochtend of een middag nodig hebben voor de opname;
  • Draag kleding waarin je jezelf goed voelt. Kleding die echt bij jou past. Een ding: als er maar geen groot logo of merknaam op je shirt staat;

Oeps! We konden je formulier niet vinden.