Tilburgse Kwèèkers: nu ook koninklijke merchandise te koop

kwèèkers

”Beste mensen van Tilburg.com, wanneer gaan jullie de Tilburgse Kwèèkers op shirts en truien bedrukken?” Deze vraag komt regelmatig bij onze redactie binnen. Nou lieve mensen, het is zover! Met De Zeefdrukfabriek hebben we een leuke partner gevonden waarmee we een koninklijke merchandiselijn rondom Koningsdag hebben opgezet. 

Geen zin om verder te lezen? Ga meteen naar de webshop en bestel de gaafste Koningsdagoutfit meteen! Dan ben je tijdens Koningsnacht en Koningsdag helemaal het manneke (of vrouwke)!

Het concept: Wimlex begroeten met Tilburgse openingszinnen, de Kwèèkers dus! We hebben een selectie gemaakt uit de honderden Kwèèkers die we de afgelopen dertien jaar hebben uitgebracht en hiermee een kledinglijn opgezet. Deze Kwèèkers zijn allemaal door Tilburgers bedacht! Deze kledinglijn bestaat uit t-shirts, polo’s en sweaters voor zowel dames als heren. De Kwèèkers zijn al jarenlang een gratis product en daarom hebben we ervoor gekozen om de merchandise ook laagdrempelig te maken. Vanaf €14,95 loop jij tijdens Koningsdag al te shinen in een mooi Kwèèkers t-shirt, polo of sweater. De volgende Tilburgse uitspraken kun je op t-shirt, polo en sweater bestellen:

Héé Willem:

Kwèèker merchandise kopen:

De verschillende shirts, polo’s en sweaters zijn via de webshop van De Zeefdrukfabriek te koop. Voor een shirtje betaal je €14,95, een polo kost €19,95 en een sweater heeft de verkoopprijs van €24,95. Je kunt de bestelde items thuis laten bezorgen of ophalen bij De Zeefdrukfabriek aan de Kapitein Hatterasstraat 15 in Tilburg.

Kweeker_Beeld-2-2