De Top 5 Tilburg.com carnavalskrakers

Een tijdje geleden hebben we jullie de vraag gesteld wat volgens jullie het leukste carnavalsnummer is van 2015. Bij ons ligt de focus natuurlijk op Tilburg. Middels een poll konden jullie allemaal stemmen op de carnavalskrakers van Tilburg! En na een spannende strijd met bijna duizend stemmen, is het dan eindelijk zover! De bekendmaking van de vijf leukste Tilburg.com carnavalskrakers van Tilburg!

#1: 4 daogen van CV Èfferderèùt ft. Carl van Heeswijk

Met 38% van de stemmen een zeer terechte eerste plaats voor CV Èfferderèùt en Carl van Heeswijk met het nummer 4 daogen!

#2: Wat is hij lang van CV De Jassen ft. DJ Coenio

Op nummer twee staan onze vrienden van CV De Jassen die samen met DJ Coenio een top plaat hebben gemaakt. Wat is hij lang, bekijk de clip om te zien hoe heerlijk dubbelzinnig hij is!

#3: Speciaole Friekendèl van CV Veul Gère, Ferry van de Zaande en Fred van Boesschoten

Na de enorme hit van vorig jaar, Grozzie van m’n buurvrouw, was iedereen ook dit jaar weer mega nieuwsgierig naar de nieuwe carnavalskraker van Veul Gère! Daar is hij dan, op nummer drie in ons klassement: Speciaole Friekendèl.

#4: 4 Daoge Bombezjoere van K.V. de Fènpruuvers en C.V.C. De Snuupkes

Met 9% van de stemmen hebben De Fènpruuvers weer een mooie plaats veroverd in het carnavalskrakers klassement.

#5 Porseleinen Pony van Johnny Purple

Met 7% van de stemmen heeft Johnny Purple ook een plekje veroverd in de top 5 van het klassement. Met vijf stemmen meer dan de nummer 6 ´DJ Rick & Stayfan – Bezopen’ was het een close call!

Wij willen iedereen bedanken voor de inzendingen! Als we alle ingezonden nummers beluisteren, is er één ding wel héél duidelijk. Het gaat een top carnaval worden! Bekijk hieronder de volledige uitslag van de poll op Tilburg.com.

[poll id=”9″]

Alles over carnaval in Tilburg

Carnaval Tilburg
Check hier de leukste acties, evenementen, menu’s en foto’s van carnaval in Tilburg…de grootste online opstoet van Kruikenstad!