De uitreiking van de BOV-Trofee 2020 helaas afgelast

BOV Troffe 2020

Laten we maar met de deur in huis vallen: de uitreiking van de BOV-Trofee 2020 gaat niet door. De maatregelen rondom en gevolgen van het COVID-19-virus staan een gedegen voorbereiding van hét ondernemers event van Midden-Brabant te veel in de weg.

Gezien de afgekondigde verlenging van de maatregelen en de impact daarvan op het regionale en landelijke ondernemersklimaat, vindt de organisatie het niet gepast een evenement neer te zetten dat staat of valt bij sponsorbijdragen, inzet van lokale horeca en goodwill van partners. Als Junior Kamer Hart van Brabant vinden ze het veel belangrijker dat ondernemerschap de ruimte krijgt. Zodra de regelgeving dat weer toestaat, om zo goed mogelijk deze crisis te boven te komen.

Onrealistisch

De beslissing is mede ingeven op een vraag die de organisatie zich hardop stelden: “Is het reëel om in november een ondernemer op een feestelijke manier te lauweren?” Een ondernemer die temidden van overige finalisten en genomineerden zijn bedrijfsvoering helemaal bloot heeft moeten leggen, net als zijn medekandidaten. Een ondernemer die veel tijd en moeite in het proces naar de BOV-uitreiking toe steekt, terwijl die tijd veel beter in de wederopbouw van de bedrijfsvoering gestoken kan worden. Het antwoord op deze vraag is eenduidig: dat is niet reëel.

Een ondernemer van betekenis

De keuze voor het thema van dit jaar, blijkt er wel één uit duizenden. Welke ondernemer is Van Betekenis? De organisatie is ervan overtuigd dat veel ondernemers hun dagelijkse praktijk na afloop van deze crisis, en waarschijnlijk eerder al, langs de ‘betekenislat’ gaan leggen. Dat ondernemingen die daadwerkelijk betekenis toevoegen ook sterker uit deze situatie komen. En dat er dus in 2021 een winnaar op het podium staat, die de prijs dubbel en dwars verdient. We gaan ervoor.

Meer informatie vind je hier.