De vierde AttilaRun én de UrbanRunStappegoor

attilarun

Op zondag 10 maart 2019 verzamelen alle hardlopers zich bij de Tilburgse Atletiekvereniging Attila voor de vierde AttilaRun. Een sfeervolle loop voor jong en oud. Om samen met je vrienden aan mee te doen, lekker met de lente in je bol. Om je recordtijd te verbeteren of puur voor de fun. Het is aan te raden tijdig in te schrijven. Goede voornemens maak je immers om uit te voeren!

UrbanRunStappegoor

De UrbanRunStappegoor is geen wedstrijd, maar een ontdekkingstocht door het Stappegoorgebied. De start is om 10.00 uur. Je loopt voor de gezelligheid en de beleving. De afstand is 4,7 km, maar er zijn wel hoogteverschillen, regelmatig ga je trappen op en natuurlijk ook weer af.

Je krijgt de gelegenheid om joggend kennis te maken met o.a.:

AttilaRun

De afstanden van de AttilaRun zijn 10, 20 of 30 km. We starten op de baan en volgen een, twee of drie rondes op de weg, zowel voor de trimmer als voor de wedstrijdatleet. De 20 en 30 km zijn ideaal voor de lopers die zich voorbereiden op een voorjaarsmarathon. De 10 km telt mee voor het Regio 13 wedstrijdcircuit. Alle deelnemers starten om 11.00 uur. Start en finish van alle onderdelen is op de atletiekbaan van AV Attila, Bernard Leenestraat 48 5026 CA Tilburg.

Alle informatie over de AttilaRun en de UrbanRunStappegoor, zoals parkoers en inschrijven, staat op de website.