De Vincentshop verhuist vanwege verbouwing tijdelijk naar nieuwe locatie

Hou jij van tweedehandswinkeltjes? Dan is het je vast opgevallen dat de Vincentshop tijdelijk gesloten is aan de Veemarktstraat. Gelukkig opent de tweedehandswinkel weer snel haar deuren op een andere locatie. Lees snel verder.

Het is vanaf dinsdag 17 januari weer mogelijk om te winkelen en/of spullen in te leveren bij de Vincentshop. Ze openen namelijk een tijdelijke pop-upstore aan de Havendijk 50 bij de Piushaven. Dit is aan de overkant van het water waar Stadsbrouwerij 013, Harboury en nog veel meer horecazaken zitten. Ideaal om je wandelrondje te combineren met een kijkje in de tweedehandswinkel.

De winkel is open van dinsdag tot en met vrijdag tussen 10:00 – 17:00 uur. Op iedere laatste zaterdag van de maand is de Vincentshop open van 12:00 uur tot 16:00 uur.

Over Vincentshop Tilburg

De Vincentshop Tilburg is onderdeel van Vincentius vereniging Tilburg. De Vincentius vereniging zet zich in om armoede in de gemeente Tilburg tegen te gaan. Naast materiële en financiële steun, worden projecten ondersteund die voor en door Tilburgers zijn opgezet. Daarnaast verrast de vereniging jaarlijks ruim 400 gezinnen met een kerstpakket.

Bij Vincentshop Tilburg kun je terecht voor tweedehands kleding, meubels, serviesgoed, tafels, lampen en nog veel meer. Daarnaast kun je er zelf ook goederen kwijt. Zo kun je tijdens opening kleding en (klein) meubilair afgeven of komen ze op afspraak langs om klein meubilair op te halen.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de Vincentshop, Vincentius vereniging Tilburg of de verhuizing? Neem dan snel een kijkje op de website van Vincentius Tilburg.