De Voltage genomineerd voor het Leukste Uitje van Noord-Brabant door de ANWB!

tilburgse uitjes

De Tilburgse hotspot De Voltage is genomineerd voor de titel “Leukste Uitje van Noord-Brabant” door de ANWB. Dit is een mooie erkenning voor het entertainmentcentrum vanwege zijn diverse activiteiten en gezellige sfeer.

Over De Voltage

De Voltage trekt al jaren avontuurlijke bezoekers aan met activiteiten zoals indoor-karting, escaperooms, lasergamen en meer. Of je nu op zoek bent naar spanning of gewoon een leuke tijd met vrienden en familie wilt hebben, De Voltage heeft voor ieder wat wils.

Het team van De Voltage heeft hard gewerkt om een unieke en gastvrije omgeving te creëren waar plezier en gezelligheid voorop staan. Het is dan ook geen verrassing dat ze de aandacht hebben getrokken van de ANWB.

Meer informatie

Wil je De Voltage steunen in hun streven naar de titel “Leukste Uitje van Noord-Brabant”? Stemmen is gemakkelijk en kan tot 29 oktober 2023. Je vindt de stemlink van De Voltage hier. Laat je stem horen en help dit Tilburgse entertainmentcentrum de erkenning te krijgen die het verdient.De Voltage leukste uitje