De Voltage grootste escape room locatie van Nederland

De Voltage

Vorig jaar zijn er bij De Voltage maar liefst vier escape rooms geopend en begin dit jaar nog vier. De Voltage is nu de grootste aanbieder van Escaperooms in Nederland! Tot maar liefst 68 personen kunnen tegelijk spelen.

Wat is een Escape Room eigenlijk?

Een escape room is een spel waarbij je fysiek in een kamer wordt opgesloten. Het doel is om te ontsnappen door het oplossen van puzzels en raadsels. Je krijgt voordat je de kamer in gaat een vooraf bepaalde tijd. Je speelt het spel met een kleine groep mensen. Door goed samen te werken vergroot je de kans om te ontsnappen, omdat je door overleg sneller tot een oplossing komt.

Nooit genoeg bij De Voltage?

Dat de kamers populair zijn blijkt wel, uit het feit dat er nu nog twee kamers worden bijgebouwd. Maar nu net even wat anders! Bij een escaperoom is het doel ontsnappen, maar bij de Break Inn rooms juist omgekeerd. Inbreken in een kamer, op zoek gaan naar de geheime opdracht en ongezien het pand weer verlaten. Je kunt de films Mission impossible, Entrapment en Ocean’s 11 als een aantal voorbeelden nemen. Deze films zijn hierbij de grote inspirators.

Ook nieuw is dat deze nieuwe spellen een Multi-stage systeem hebben dus je gaat in het spel door vijf kamers heen. De bouw is inmiddels begonnen en de schetsen beloven echt iets bijzonders. De Voltage heeft in de planning om op 1 september de 2 kamers te sluiten… Of te openen het is maar net hoe je het bekijkt! Bekijk hieronder de promovideo van de te gekke nieuwe kamers.

https://youtu.be/VgzVX3XCbHM