De Voltage Indoor Entertainment helpt Cello een handje aan een leuk dagje uit!

Cello biedt zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking. Jong en oud kunnen hier terecht voor wonen, werken en vrijetijdsbesteding. En dat laatste, vrijetijdsbesteding, is precies waar De Voltage in uitblinkt. Dus een optelsom is zo gemaakt. 

De jongeren welke worden ondersteund bij Cello zitten in een lastige periode of hebben deze achter de rug en werken nu keihard voor een goede toekomst. Dit mag worden beloond. Helaas zijn hier niet altijd de financiële middelen voor. De Voltage heeft daarvoor een oplossing werkt graag aan mee aan een leuk uitje, vandaar dat ze dinsdag 14 augustus een super avond hebben beleefd. Met een kartrace waarbij de competitie voelbaar aanwezig was. En voor diegene welke het op het circuit lieten afweten was er een revanche te halen op de recent geopende adventure bowlingbaan.  Een uitje wat deze jongeren verdiend hebben! 

Dit is hun eigen reactie:

Na mijn hele brutale vraag kreeg ik eigenlijk vrijwel meteen een hele positieve reactie van jullie . Onze jongens die binnen Cello op een woongroep wonen een geen budget hebben voor uitstapjes mochten komen karten en Bowlen . De jongens waren erg verrast toen we vertelde dat ze naar de voltage gingen. Ze hebben heel erg genoten en dat konden wij ook echt van de gezichten aflezen . 

Nogmaals SUPER BEDANKT !!!

 

Mascha Rozen

Maar nog meer bedank namens Dion,Nicky,Mark en Anouar.