De Voltage krijgt weer twee nieuwe escape rooms

Escape Rooms

In april opende De Voltage twee escape rooms. Nu nog geen drie maanden later openen, of beter gezegd, sluiten er weer twee nieuwe escape rooms. Het succes van de eerste twee kamers was en is groot, vandaar dat al snel besloten werd om twee nieuwe escape rooms bij te bouwen.

Escape rooms

Een grote hit dus, maar wat is een escape room nu eigenlijk? Een escape room is een spel waarbij je fysiek in een kamer wordt opgesloten. Het doel is om te ontsnappen door het oplossen van puzzels en raadsels. Je krijgt hiervoor een bepaalde tijd. Door goed samen te werken vergroot je de kans om te ontsnappen, omdat je door overleg sneller tot een oplossing komt.  Erg leuk voor teambuilding!

Alle kamers van De Voltage hebben een knipoog naar de oude gloriedagen van het industriële Voltcomplex dat in het centrum is gevestigd in de Groenstraat. Zo vind je er bijvoorbeeld “de directiekamer van Dir. Haltsman” en ook de bedrijfsarts van weleer heeft er zijn praktijk gevestigd.

Escape Rooms

De nieuwe escape rooms

De twee nieuwe kamers hebben als thema “het laboratorium van mevr. Bierens” waar geëxperimenteerd werd met de eerste gloeilampen. En als laatste de werkplaats waar alle reparaties werden uitgevoerd aan beeldbuizen en andere apparatuur welke in het Voltcomplex werden gemaakt. Door de bouw van deze 2 nieuwe kamers kunnen er nu groepen van maar liefst 32 personen tegelijk ontsnappen.

De Voltage

De Voltage was met 10.000 m² al het grootste indoor entertainment center van Nederland, maar met deze vier kamers ook het grootste “escape center” van Nederland. “Maar nu achteroverleunen is er zeker niet bij” vertelt de Marketing Manager. Er zijn alweer volop nieuwe plannen om uit te breiden met nieuwe activiteiten en nog eens twee escape rooms staan ook op het verlanglijstje. Ze gaan dit jaar nog open!

Wil je dit spel zelf spelen? Kijk voor meer informatie en om te reserveren op www.devoltage.nl