De Voltage laat ALLE zorgverleners van het ETZ gratis gebruik maken van locatie na coronacrisis

zonnepark voltage

Wat een prachtig gebaar van De Voltage: als de Coronacrisis voorbij is stellen ze de locatie vier dinsdagen volledig beschikbaar voor AL het zorgpersoneel van de twee ziekenhuizen van het ETZ in Tilburg. Het zorgpersoneel is welkom om gratis te komen karten, bowlen en lasergamen.  

“Als personeel en directie zijnde, zijn we erg onder de indruk van wat het personeel van de Elisabeth TweeSteden Ziekenhuizen in Tilburg allemaal doet om ons de beste zorg te bieden. We maken hier een diepe buiging voor en willen graag iets terugdoen,” schrijft De Voltage op Facebook.

Ze hebben dan ook besloten om al het personeel van de ziekenhuizen gratis gebruik te laten maken van de locatie. “Jullie zorgen voor ons, dus wij zorgen voor een welverdiend uitje voor jullie als de crisis achter de rug is. Onder dit motto gaan wij, al het personeel van De Voltage, jullie een gratis leuke dag bezorgen. Tijdens de eerste vier dinsdagen dat wij weer open zijn, is al het zorgpersoneel van beide ziekenhuizen in Tilburg welkom om bij ons te komen ontspannen. Jullie kunnen gratis een keer karten, bowlen en lasergamen! De exacte data worden bekendgemaakt zodra wij weten wanneer wij weer open mogen.”

De Voltage gesloten

Het indoor entertainmentcentrum is momenteel gesloten vanwege de Coronacrisis. Wanneer ze weer openen, is vooralsnog onbekend. Je kunt het beste de Facebookpagina van De Voltage volgen om op de hoogte te blijven.