De Voltage opent een digitale pop-up store

De Voltage

De Voltage, het Indoor Entertainment centrum gevestigd in Tilburg, opent een digitale pop up shop. De Voltage Online Pop Up Shop is een tijdelijke online winkel waar bezoekers uitsluitend kunnen betalen door De Voltage te liken op Facebook of over de Voltage te tweeten op Twitter.

De pop up shop is alleen online te vinden en is geopend voor een periode van vijf weken, vanaf maandag 13 juni 2016. In De Voltage pop up shop kunnen bezoekers, in ruil voor Tweets of Likes, kortingscoupons downloaden voor enkele van de 35 indoor activiteiten. Deze coupons zijn te verzilveren bij het entertainmentcentrum in Tilburg.

Betalen met likes of tweets

De actie is een manier om volgers op sociale media te betrekken bij activiteiten van De Voltage; een tweet of like wordt beloond met een kortingscoupon. Hiermee worden sociale media ingezet als betaalmethode; in de pop up shop kan niet met geld betaald worden.

Over Voltage

De Voltage is het grootste Indoor Entertainment centrum van Nederland en heeft naast indoor activiteiten diverse restaurants en cafe’s. De online pop up shop heeft aanbod voor zowel de particuliere bezoeker als gezelschappen en is slechts tijdelijk geopend.