De Vos en De Craen vervangt Café Hoegaarden aan het Piusplein

de vos en de craen

Café Hoegaarden is verkocht! Het speciaalbiercafé aan het Piusplein heeft met Leander Willemstein en zijn vrouw Marjolein nieuwe eigenaren. Zij gaan Café Hoegaarden transformeren tot De Vos en De Craen: een bier- en eetcafé. 

Met Leander en Marjolein heeft de zaak in ieder geval de kennis in pacht om het concept te laten slagen. Leander is namelijk ook eigenaar van RAW: een goedlopende hotspot middenin de Tilburgse Spoorzone. Overigens blijft Leander eigenaar van RAW en wordt Marjolein het gezicht van De Vos en De Craen, laat Leander aan het Brabants Dagblad weten.

Kleine verbouwing

Komende maandag krijgt het echtpaar de sleutels van de zaak, waarna een verbouwing van zo’n drie weken volgt. De zaak wordt meer een eenheid en krijgt een lichtere uitstraling.

Trouwe gasten van Café Hoegaarden hoeven overigens niet te vrezen dat het concept van Café Hoegaarden volledig over de boeg wordt gegooid. De Vos en De Craen blijft een bier- en eetcafé. Er staan straks zo’n 150 speciaalbieren op de bierkaart en ook het aanbod qua livemuziek wordt uitgebouwd.

Café Hoegaarden tot zaterdag open

Je kunt Café Hoegaarden in haar huidige vorm nog tot en met aanstaande zaterdag 30 maart een bezoekje brengen.