De Vrienden van Tilburg komt met een nieuwe netwerkborrel: gratis bier, wijn en sushi

netwerkborrel

Een netwerkborrel waarbij je gratis wijn, bier én sushi krijgt. Klinkt niet verkeerd toch? De Vrienden van Tilburg komt met een netwerk netwerkborrel op vrijdagavond waarbij de drankjes en hapjes gratis zijn! En het mooie is: je hoeft ook geen entree te betalen.

Op vrijdag 25 oktober organiseert de horecazaak aan de Heuvelring de eerste editie van de netwerkavond. Tussen 17.00 en 19.00 uur zijn bier, huiswijn en sushi van het huis. Heb je grote trek? Dan kun je tijdens de vrijmibo ook de daghap van Bistro St. Sjaak bestellen. Na 19.00 uur gaat het feestje door met live entertainment van De Dames Draaien Door.

Handig om te weten over de netwerkborrel

Wil jij met jouw collega’s aanwezig zijn bij deze borrel? Meld je dan vooraf even aan via info@devriendenvantilburg.nl. Vergeet niet het aantal collega’s te noemen en de naam van het bedrijf. De borrel is vanaf 20.00 uur trouwens 25+. Check ook eens het facebookevenement voor meer informatie. Kun je nu niet op 25 oktober, maar wil je er wel een keer bij zijn? Op vrijdag 29 november wordt de volgende editie georganiseerd!