De Warandeloop, WK kijken & veel meer: dit zijn de leukste uittips in Tilburg dit weekend!

Weekend uittips

Vind jij het ook zo lastig om een planning te maken voor het weekend? Maak je vooral geen zorgen! Want zoals altijd is er weer genoeg te doen in Tilburg dit weekend. Wij helpen je een handje door de leukste weekend uittips op een rijtje te zetten. Lees snel verder.

Warande by Night 2022

Deze week trappen we het weekend af op donderdag met Warande by Night! Warande by Night is een recreatief hardloopevenement waar je geniet van licht, muziek en sfeer. Na afloop heb je geen cooling-down nodig want je kunt jouw spieren losgooien tijdens de afterparty! Het hardloopevenement heeft verschillende afstanden van 1,5 tot 6 kilometer en voor de start krijg je lichtgevende gadgets. Maar je mag natuurlijk ook zo veel mogelijk lichtgevende gadgets zelf meenemen! De start is om 19:30 uur op het hoofdterrein van Warandeloop Tilburg.

Beer & Bites bij Lokaal Zeven

Beer & Bites is weer terug bij Lokaal Zeven. Op 25 november kun je terecht bij Lokaal Zeven voor de lekkerste biertjes en hapjes. De avond is een proef- en beleefavond voor mensen met een voorliefde voor speciaal bier. In vijf gangen krijg je de hele avond door heerlijke biertjes met een bijpassend gerechtje. En natuurlijk zal de biersommelier al zijn kennis over de wondere wereld van bier en spijs delen met iedereen.

Tilburg Trappers – Hammer Eisbären

Tilburg Trappers neemt het aanstaande vrijdag op tegen Hammer Eisbären uit Hamm. Zoals altijd belooft het weer een avondje vol spektakel te worden. Een bezoekje aan Tilburg Trappers staat ook wel bekend als het perfecte begin van je weekend. Er zijn nog kaartjes beschikbaar! Kan Tilburg Trappers op jouw steun rekenen?

Nederland-Ecuador

Na de overwinning van Oranje tegen Senegal, mag het legioen zich opmaken voor de wedstrijd tegen Ecuador op vrijdag 25 november. En de Tilburgse horeca heeft uitgepakt! Zo staan er bij veel horecazaken schermen buiten op het terras en vind je er gevelbarretjes. Daarnaast zijn er extra overkappingen geplaatst tegen de kou. Ook zijn de geluidsnormen ruimer. Al met al een succesformule voor een geslaagde avond!

Warandeloop 2022

Op zaterdag 26 & zondag 27 november staat de Warandeloop 2022 op het programma. In de mooie natuur van de Oude Warande gaan verschillende hardloopwedstrijden van start. Zo zijn er afstanden van vijf en tien kilometer, estafettes, het NK Cross hardloopwedstrijden voor kinderen en nog veel meer! Wij hebben alles wat jij moet weten over de Warandeloop 2022 op een rijtje gezet.

22 Jarig bestaan 3xRaoje bij de Vos en de Craen

Carnavalsband 3xRaoje bestaat 22 jaar! Om dit te vieren, geeft de band een tof en nostalgisch feest bij De Vos en de Craen. Zoals altijd zorgt 3x Raoje voor een gezellige sfeer en zal de Vos en de Craen op zijn kop staan. Vanaf 20:00 uur is iedereen welkom om het feest samen te vieren!

Het Grote SanseVIERENJA bij De Vrienden van Tilburg

Op zaterdag 26 november wordt Het Grote SanseVIERENJA gevierd bij De Vrienden van Tilburg. Vorig jaar was de eerste edities van het carnavalsfeest en een traditie was geboren. Met medewerking van CV De Jassen, Lawineboys, Johnny Purple, De Kapotte Kachels, Vieze Jack en nog veel meer artiesten kun jij jezelf in je kiel hijsen om te gaan hossen!

Pieten Speurtocht bij Klooster Nieuwkerk

De Pieten Speurtocht van Klooster Nieuwkerk is een leuke activiteit voor het hele gezin. Op zaterdag 26 en 27 november kunnen sinterklaasliefhebbers terecht bij Klooster Nieuwkerk om de Sint en zijn Pieten te helpen. Want de bosdieren hebben alle chocoladeletters verstopt! Daarom hebben de Sint en zijn Pieten jouw hulp nodig om de chocoladeletters te vinden!

Kindervoorstelling Nietes bij Theater De Nieuwe Vorst

Op 27 november kun je met je gezin naar de voorstelling Nietes in De Nieuwe Vorst. Tijdens de voorstelling zeggen Kim Karssen en Hendrik Kegels ‘nee’ tegen alles en iedereen. Nietes is een parade van alles wat niet mee mag en kan doen. Zo worden dino’s terug hun eieren ingeduwd en hebben de Romeinen nooit een rijk gehad. Een voorstelling waarvoor niemand is uitgenodigd, die waarschijnlijk niet gaat beginnen en nooit zal eindigen.

Meer leuke uittips

Natuurlijk zijn er nog veel meer toffe dingen te doen dit weekend. Benieuwd wat allemaal? Check dan vooral onze uit-agenda!