De weekmarkten in Tilburg geven prijzen weg

markten in tilburg

In de herfstvakantie regent het… prijzen op de markten in Tilburg! Kom van woensdag 26 oktober tot en met zaterdag 29 oktober naar de verschillende markten en doe mee. Zoek mee naar de letters in de kramen. Sommige letters hebben een extra afbeelding, hiermee valt een bonusprijs te winnen. Met de letters kan er een slagzin gevormd worden.

Meer informatie

Wedstrijdformulieren zijn in die week verkrijgbaar bij uw aankoop vanaf €5 op de markt. Volledig ingevulde formulieren kunnen ingeleverd worden in de tonnen met de rode deksel bij de kantoorkeet en toiletwagen. Een week later worden de winnaars bekend gemaakt.

Deelnemers maken kans op vele leuke prijzen met een hoofdprijs ter waarde van € 100, tweede prijs t.w.v. € 50, bonusprijs t.w.v. € 75 en 17 x een prijs t.w.v. € 25. Extra leuk voor de kinderen!

Like ons op Facebook (De Markt Tilburg) en houdt zo de prijswinnaars en andere aankomende acties in de gaten, zoals bijvoorbeeld de komst van Sinterklaas op zaterdag 3 december van 13.30 tot 15.30 uur en de kleurplaatwedstrijd die hieraan voor af gaat.