Mooi initiatief: De Wever en Club Hug delen bloemen uit aan bewoners en cliënten

de Wever

De Wever heeft in samenwerking met Club Hug een grote groep mensen in het spreekwoordelijke zonnetje gezet. Vandaag werden er namelijk 2500 boeketten bezorgd. Op verschillende locaties van De Wever en voor alle mensen die thuiszorg vanuit De Wever ontvangen.

Bloemen

Vanuit de Raad van Bestuur bestaat veel compassie met haar bewoners en cliënten. Op dit moment mogen deze geen bezoek ontvangen. Chantal Beks pikte het initiatief van Club Hug op. Club Hug bemiddelt tussen bloementelers, die hun bloemen op dit moment niet kwijt kunnen, en doelgroepen die juist een bloemetje kunnen gebruiken. En zo borrelde het idee op om de bloemen in
Tilburg te gaan leveren.

Persoonlijke boodschap

De bewoners en cliënten ontvangen bij het bosje bloemen ook een briefje. Op dat briefje staat een persoonlijke boodschap en het telefoonnummer van een buddy (iedereen in Nederland kon zich opgeven) die af en toe wel een praatje wil maken. Op deze manier leggen mensen écht contact. Vandaag zijn de bloemen vanaf 13.00 uur uitgedeeld op de 15 locaties van De Wever en aan de cliënten in de wijken.