De Wever ontvangt donatie van 1.900 liter handalcohol van IFF

donatie

Vorige week heeft De Wever 1.900 liter handalcohol mogen ontvangen van IFF, een geur- en smaakstoffen fabrikant. Op vrijdag 1 mei werden enkele verpakkingen door de directie van IFF overhandigd aan Willem Kieboom, bestuurder van De Wever.

IFF

Wereldwijd heeft IFF diverse projecten en vrijwilligersinitiatieven opgezet om vanuit de lokale IFF vestigingen zorginstellingen in de directe omgeving te helpen in de strijd tegen COVID-19. In Nederland maakt de IFF vestiging in Tilburg, in samenwerking met een bierbrouwer, een handalcohol door middel van het terugwinnen van alcohol uit bier.

Donatie handalcohol

De afgelopen weekenden heeft IFF in Tilburg, met vrijwilligers van diverse vestigingen, een partij handalcohol gemaakt en geschonken aan De Wever. Senior verpleegkundige Roelie Hamers benaderde IFF met een verzoek om materiaal. Zodoende werd het contact met De Wever gelegd. Bij De Wever werken en wonen ook veel familieleden van IFF medewerkers, dus de link tussen de twee organisaties is sterk.

De Wever dankt IFF hartelijk voor de donatie van handalcohol, een product dat in deze tijd erg welkom en belangrijk is. De komende tijd zal de handalcohol verder verdeeld worden over de locaties van De Wever.