Dè zit wel SNOR!

Peter Smulders & carnavalsvereniging Veul Gère uit Tilburg staan aan de vooravond van een nieuw succesvol carnavalsjaar. Na bekroonde hits over kroegentochten en doedelzakken is het nu de snor die succes moet gaan brengen, maar dat zit volgens de mannen wel snor.

Snor
Vroeger was de snor een veel geziene versiering van de bovenlip in Nederland, echter draagt tegenwoordig bijna niemand meer een snor. Deze ontwikkeling baart de heren van Veul Gère ernstige zorgen. Daarom besloten zij samen met Peter Smulders een carnavalsnummer op te nemen als ode aan de snor. “Een snor dwingt respect af, het is niet voor niets dat er zo veel succesvolle mannen een snor droegen of dragen, kijk maar naar Ruud Gullit, Johan Derksen, Hulk Hogan, Dr. Phil, Ron Jeremy, Zorro, Einstein en Freddy Mercury”, aldus een van de leden van Veul Gère.

CD presentatie
11 December aanstaande zal de nieuwe single: Dè zit wel SNOR! op spectaculaire wijze worden gepresenteerd in Café Brandpunt te Tilburg. Naast Peter Smulders & Veul Gère zijn er gastoptredens van Johan Vlemmix, Zanger Fons (Viva Casablanca), Eddy Rossa & de Inprikkers en een surprise act. Kaarten in de voorverkoop kosten 7,- euro (incl. gratis single!). Deze zijn te bestellen door te mailen naar alaaf@veulgere.nl of te koop bij Café Brandpunt (Piusplein 7, Tilburg). Op de avond zelf kan men kaarten aan de deur kopen voor 8 euro, echter vol = vol. Aanvang programma: 20.30.

Voor meer informatie, interviews en boekingen gelieve te bellen met:

Peter Smulders Entertainment
www.petersmulders.com
info@petersmulders.com
06 51 82 90 38 / 013 54 33 843

C.V. Veul Gère
www.veulgere.nl
alaaf@veulgere.nl
06 48 56 41 85

Om kans te maken op kaarten voor de CD presentatie van Dé zit wel SNOR, vul de prijsvraag hier in!!