Nieuws

hardloopbuddy
Let op! Dit artikel is al 946 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Decathlon Tilburg is op zoek naar een hardloopbuddy

Decathlon Tilburg is bezig met een hele mooie actie. Voor een van hun klanten zijn ze namelijk hard op zoek naar een hardloopbuddy. Een hardloopbuddy is iemand die samen gaat hardlopen met iemand met een visuele beperking. Op deze manier kunnen zij ook genieten van hardlopen in de buitenlucht. 

Marc Smulders, sportleader running Decathlon Tilburg, vertelt over de zoektocht: “Klant Ramona Verhoeven kwam bij mij in de winkel met haar blindengeleidehond. Omdat ze hardloopspullen afrekende vroeg ik haar of ze ook buiten aan hardlopen deed. Ze gaf aan dit heel graag te willen, maar bij gebrek aan een hardlopende begeleider rent ze tot nu toe alleen maar op de loopband. Ik heb haar toen aangeboden om te helpen met de zoektocht naar een hardloopbuddy.” Inmiddels zijn er al verschillende oproepen gedaan op onder andere Facebook en Instagram.


Dit bericht bekijken op Instagram

OPROEP: Ramona zou dolgraag buiten willen rennen, maar haar visuele beperking maakt dit moeilijk. Haar lieve hulphond is hier helaas natuurlijk niet voor opgeleid, dus ze zoekt een #hardloopbuddy! Het lopen op de loopband begint saai te worden (nu tot 3km), en heel graag zou ze tot uiteindelijk zo’n 10km buiten willen kunnen rennen. Wie helpt (meerdere personen mag natuurlijk ook!) hierbij door samen dit avontuur aan te gaan? Het mag – zeker in het begin – gewoon op rustig tempo, en de plaats, route en frequentie etc. zijn natuurlijk allemaal in overleg. Ben je of ken je de persoon die dit tof lijkt? Laat het ons weten! 🏃🏻‍♀️🕶☀️ #hardloopbuddygezocht #helpramonarennen #windindeharen #zonopdebol PS Normaal geven we niet zo veel om het aantal likes en reacties. We willen laten zien wat Decathlon voor jou kan betekenen, informeren, en hopelijk soms inspireren, we willen echt contact met jou als sporter, als klant. Deze keer is dat echter anders: laat deze post ontploffen! Deel het met al je sportieve vrienden, vraag rond in je omgeving of vereniging, of om met Tim Gunn te spreken: MAKE IT WORK! 👍

Een bericht gedeeld door Decathlon Tilburg (@decathlontilburg) op

Helpen?

Ben of ken jij iemand die graag als hardloopbuddy het avontuur mee aangaat? Zorg dan dat je even contact opneemt met Decathlon Tilburg!

Reageer op dit bericht