Deelnemers Brabants LINK Jongeren Theaterfestival bekend

Foto: winnaars LINK 2014 – Nieuwe Veste Breda met hun voorstelling ‘Meisjes zijn niks’

Maar liefst 8 deelnemers zijn geselecteerd om mee te doen aan het LINK Jongeren Theaterfestival 2015: Nieuwe Veste (Breda), Factorium Podiumkunsten (Tilburg), Podium Bloos (Breda), KC Waalwijk (Waalwijk), Het Hooghuis (Oss), Theatergroep Eierkoek (Eindhoven), DraMarij (Kaatsheuvel), De Muzerije (’s-Hertogenbosch). De jongeren staan op de planken tijdens de 14e editie van het LINK Jongeren Theaterfestival op zondag 29 maart in de NWE Vorst in Tilburg. Vooraf krijgen ze een theaterworkshop aangeboden bij Factorium Podiumkunsten.

Ook dit jaar wordt het LINK Jongeren Theaterfestival weer een bruisende dag waarop verschillende jongerengroepen uit heel Brabant hun voorstelling laten zien. En dat is niet het enige: er zit ook nog een spannend wedstrijdelement aan vast. Zowel een vakkundige jury als een jongerenjury reiken prijzen uit voor de beste voorstelling,  beste acteur en beste actrice.

In 2015 vindt de 14de editie van het LINK Jongeren Theaterfestival plaats en wel op zondag 29 maart in de NWE Vorst, Tilburg.

LINK is vernieuwd
Een nieuwe plek, een nieuwe datum maar het beproefde concept met een snufje nieuw. Het wordt weer een bruisende dag waar verschillende jongerengroepen uit heel Brabant hun voorstelling laten zien. En dat is niet het enige; er zit ook nog een spannend wedstrijdelement aan vast. Zowel een vakkundige jury als een jongerenjury zullen dit jaar prijzen uitreiken voor de beste acteur, beste actrice en de beste voorstelling.

Meer informatie: www.linkfestival.nl.