Deelnemerslijst Hap Stap Festival 2017: vijf nieuwkomers

hap stap

De restaurants die van 2 t/m 5 juni hun culinaire kunsten tentoonstellen tijdens het Hap Stap Festival zijn bekend. In totaal zijn er zestien brasserieën/restaurants in de Tilburgse Interpolistuin te vinden. Elf daarvan waren vorig jaar ook al op het foodfestival te vinden, vijf restaurants maken hun debuut.

Nieuwkomers zijn De Kazerne uit Oisterwijk, Brasserie Robben, Karakter Tilburg, Carpacciobar Vittore C en Bistro St. Sjaak. Zij vervangen Arbie’s Beachhouse, Riddershoeve, Enjoii, Soul Café en The Grilll.

Deelnemers Hap Stap Festival 2017

Alle deelnemers van het Hap Stap Festival kun je hieronder bekijken. Klik eventjes verder op de naam van de restaurants om te bekijken welke gerechten ze gaan serveren. De prijzen variëren van €2,50 tot €7,50 per gerechtje.

De meeste deelnemers serveren zo’n vier gerechten tijdens Hap Stap. Bovenstaande gerechten zijn hier slechts één van. Ook voor de kids maakt heeft ieder restaurant een gerecht op het menu staan.

Natuurlijk draait Hap Stap niet enkel om eten & drinken, maar ook om entertainment. Het entertainmentprogramma wordt later bekend gemaakt. Blijf daarvoor de website van Hap Stap en onze website in de gaten houden. Alvast in de stemming komen? Check onderstaande sfeerimpressie.