Administratie, horeca, kunst en cultuur & veel meer: dit zijn de leukste vacatures in Tilburg

vacatures in tilburg

Yes! Het is weer maandag, dat betekent dat het tijd voor vacatures is! Onze vacaturebank staat weer vol met toffe vacatures van werkgevers uit regio Tilburg. In dit artikel zetten we de leukste vacatures op een rij voor je. Ben jij je oude baan zat en zoek je een nieuw avontuur? Wij helpen je een handje! Lees snel verder. 

Uitgelichte vacatures

Isah zoekt medewerk(st)er HR Backoffice

Vind jij het leuk om voor ruim 100 collega’s te zorgen voor een optimale verwerking en uitvoering van de HR-processen en haal jij plezier uit een kloppende administratie? Dan hebben wij de ideale vacature voor jou! Isah is ontstaan uit de praktijk van de maakindustrie. Dat merk je aan alles wat Isah doet. Al jarenlang koppelen ze jarenlange ervaring aan een uitgebreide kennis van industrie. Daar0m sluit de business software perfect op de processen en wensen van de klanten. Want als medewerk(st)er HR Backoffice bij Isah verzorg je de administratieve ondersteuning van alle HR-werkprocessen. Dit betekent dat je onderdeel bent van het enthousiaste HR-team en dat je nauw samenwerkt met je collega’s van de afdeling Finance!

Werken bij De Nachtzuster

De Nachtzuster is een creatieve en vooral inspirerende broedplaats waar studenten, professionals en amateurs elkaar kunnen ontmoeten. Op deze manier leren ze samen met en van elkaar. Daarmee biedt De Nachtzuster een ijzersterk netwerk met Tilburgse makers. De Nachtzuster is dus een plek waar ideeën de vrije loop wordt gelaten en een plek voor iedere maker is. Ze hebben twee bijzondere vacatures online staan!

Werken bij Bonheur Horeca Groep

Bonheur Horeca Groep biedt voor elk moment van ontmoeting een passende locatie. Of het nu gaat om vieren, zakendoen of rouwen, Bonheur Horeca Groep biedt de juiste locatie. Zo hebben ze verschillende prachtige locaties, denk aan Auberge du Bonheur, Faculty Club, Koning Willem II Stadion, Prise d’eau Golf, Grotto en nog veel meer! Wil jij het team van Bonheur Horeca Groep versterken? Ze hebben een aantal toffe vacatures openstaan.

Meer leuke vacatures

Instagram vacaturebank

Sinds kort hebben wij ook een vacaturebank op Instagram! Wil jij nooit meer een leuke vacature missen? Volg dan ons nieuwe Instagram account! Op het account – genaamd vacaturebank_tilburg – komen de allerleukste vacatures van Tilburg en omstreken online. Zo kunnen wij jou nog veel beter helpen met de zoektocht naar een leuke baan. Benieuwd? Volg ons vacature account hier!

Vacature nieuwsbrief

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Naam
Hidden