Horeca, ICT & meer: dit zijn de leukste vacatures in de regio Tilburg

Vacatures tilburg

Zoals altijd staat onze vacaturebank vol met toffe vacatures. Daarnaast staan er ook veel leuke vacatures in onze vacaturebank op Instagram! Om je alvast een zetje in de goede richting te geven, hebben wij de leukste vacatures in de regio Tilburg voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder.

Werken bij hallo, ICT oplossingen

hallo, is dé landelijke ICT-partner voor ondernemers en MKB-bedrijven. Het ICT-bedrijf staat voor toegankelijke ICT en een topservice. De missie van hallo, is het ondersteunen van klanten in een succesvolle digitale transformatie. Daarnaast zorgt hallo, dat klanten altijd en overal kunnen werken en bereikbaar zijn. Dit doen ze door middel van slimme wekplekken, flexibele telefonie, stabiel zakelijk internet en veilige Cloud oplossingen. Op dit moment zijn ze op zoek naar enthousiaste werknemers.

Werken bij ’t Taphuys

’t Taphuys is een groot stadscafé op de hoek van het bruisende Piusplein en Paleisring. De horecazaak is zeven dagen per week geopend voor koffie, lunch, borrel, diner en nog veel meer. Uniek aan het café is de twaalf meter lange tapmuur waar de gasten hun eigen bier en wijn kunnen tappen. Er zijn meer dan veertig soorten bier en 32 verschillende wijnen.

BLD Bouw & Interieur zoekt medewerk(st)ers bouw & interieur

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan? Ben jij een leergierige aanpakker die graag de handen uit de mouwen steekt? BLD Bouw & Interieur is op zoek naar collega’s die per direct aan de slag willen gaan. Door jouw nauwkeurigheid en verantwoordelijkheidsgevoel weet jij elk project tot een succes te maken. Daarnaast is een opleiding niet nodig: inzet en ambitie is wel vereist!

Vacaturebank op Instagram

De leukste vacatures in de regio zijn ook te vinden op Instagram. Wil jij nooit meer een leuke vacature missen? Volg dan snel ons nieuwe Instagram account! Op het account – genaamd vacaturebank_tilburg – komen de leukste vacatures van Tilburg en omstreken online. Zo kunnen wij jou nog veel beter helpen met de zoektocht naar een leuke baan. Benieuwd? Volg ons vacature account hier!

Meer vacatures

Wil je weten waar je nog meer aan de slag kunt in Tilburg en omgeving? Onze vacaturebank staat altijd bomvol met vacatures. Wil je niks missen van het vacature aanbod in Tilburg? Twijfel niet en abonneer je dan hieronder op de dagelijkse vacature nieuwsbrief!

Vacaturenieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het vacature aanbod in Tilburg? Abonneer je hier op de dagelijkse vacature nieuwsbrief.

Naam
Hidden