Denzel Curry presenteert nieuw album ‘ZUU’ met exclusieve NL show in 013

Denzel Curry

Op zondag 8 december komt de energieke Amerikaans rapper Denzel Curry naar 013 voor een exclusieve Nederlandse show rondom zijn aankomende album ‘ZUU’. De ticketverkoop start vrijdag 24 mei om 10.00 via 013.nl.

Denzel Curry

Overal waar Denzel Curry langskomt lijkt hij een smeulend slagveld achter te laten. De energieke rapper staat dan ook bekend om zijn intense liveshows gevuld met hiphop bangers. Na een aantal goed ontvangen mixtapes in 2010 maakte de rapper zijn officiële debuut met de plaat ‘Nostalgic 64’ kort daarop verwierf de rapper definitief zijn plek in de hiphop hall of fame met de release van de track ‘Ultimate’. De track verkreeg door het gebruik in internet memes al snel een cultstatus binnen de scene.

Los van zijn trap en hiphop bangers laat Denzel ook vaak een introverte kant zien. Dit kwam perfect naar voren op zijn recente album ‘TA13OO’ dat hij verdeelde in drie acts (Light, Grey, en Dark) om zo zijn volledige pallet aan stijlen te presenteren. Na het slagveld dat de rapper achterliet op WOO HAH! festival 2018 is de rapper klaar om Brabant deze avond opnieuw te komen belegeren met materiaal van zijn nieuwe album ‘ZUU’ dat eind mei uitgebracht zal worden. De kaartverkoop voor deze show start op vrijdag 24 mei om 10.00 via 013.nl.

In het kort

  • Datum: zondag 8 december
  • Locatie: 013
  • Tijd: zaal open vanaf 19.00 uur
  • Tickets: €27,90 (incl. servicekosten)
  • Voorverkoop: start vrijdag 24 mei om 10.00 uur