Derde en laatste sleutel Q-ijsblok is gevallen

Op maandagmorgen 10 januari startte Q-music met een spectaculaire actie. Op de Heuvel in Tilburg werd een gigantisch blok ijs van 27m3 neergezet waarin de sleutels van drie Mini Coopers waren bevroren.

Luisteraars konden per sms voorspellen na hoeveel seconden het blok zo gesmolten zou zijn dat er een sleutel op de grond zou vallen. Degene die een juiste voorspelling doet of er het dichtst bij zit, wint een gloednieuwe Mini Cooper.

Nadat woensdag 26 januari de eerste sleutel uit het Q-ijsblok viel, was het op vrijdagochtend 4 februari zover voor de tweede sleutel. Nog geen twee dagen later viel de derde en laatste sleutel op zondagochtend 6 februari uit het Q-ijsblok op de grond. Het heeft precies 2.330.242 seconden geduurd voordat deze sleutel is gevallen.

De gelukkige winnares van de derde Mini Cooper is Jessica Differs uit Stadskanaal. Zij zat met haar voorspelling slechts elf seconden van het exacte aantal seconden verwijderd. Vanmiddag tussen 15:00 en 18:00 uur krijgt Jessica de sleutel van de Mini Cooper overhandigd uit handen van de Q-music deejays. Dan krijgt ook de winnares van de tweede sleutel, Els van der Nol uit Oostvoorne, haar Mini Cooper.

Nu alle sleutels op de grond zijn gevallen en alle drie de Mini Coopers zijn weggeven, is de actie met het Q-ijsblok officieel afgelopen. De foto’s en video’s van het Q-ijsblok zijn te bekijken op q-music.nl.